1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problematyczna sprawa z napędem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Trey, Listopad 13, 2009.

  1. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!!! Czy najnowszy liton z serii V 2 jest aktualnie do przerobienia?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Tak.

    Dziękuje nie zaszkodzi.
     
  4. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo dzisiaj byłem przerobić napęd i się okazałało że litonów v 2 nie da rady przerobić. Gość wyjął napęd, nawet go nie otworzył i próbował w jungle flasher czy jakoś tam. I nie szło go przerobić. Nie znam się na tym ale kolo jak dla mnie był zwykłym amatorem. To nawet mi zielonemu ,wydaje się że powinien spróbowąć w dos flash ale nie wtrącałem się bo zdałem konsole niby fachowcowi. Na przejazdy straciłem i nic nie załatwiłem.
     
  5. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej znajdz sobie poradnik, jak sie przerabia napedy dla wlasnej informacji, zeby Cie potem taki 'fachowiec' w ch**a nie zrobil
     
  6. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18


    Fakt, masz racje, czuje że ja sam bym sprostał temu zadaniu tylko nie otwierałem nigdy xboxa i się schizuje że połamie te zatrzaski śrubokrętem, dlatego wole komuś to zlecić. Ale dzisiaj to naprawde ten ,,fachowiec,, przeszedł samego siebie. Jeszcze mi wkręcił że na litona można wgrać tylko flash 1.6 a mi zależy na 1.51. A już myślałem że sobie w weekend popykam.
     
  7. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn. zlecic mozesz, a nawet powinienes jesli nie miales nigdy z podobnymi rzeczami stycznosci. chodzi o to, zebys wiedzial, co ten fachowiec robi z Twoja konsola, zebys mogl stwierdzic, czy robi to tak jak powinien, czy cos 'kombinuje'.
     
  8. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Teraz to się zastanawiam czy nie wmontował mi do konsoli jakiegoś innego litona z powrotem, bo niby tam byłem u niego ale coś gość wkręcał żę ostatnio popsuł komuś napęd i musi skołowąć nowy. Długo by zajęło gościowi takie zmodyfikowanie jakiegoś napędu pod moją płyte główną , bo zauwarzyłem po przyjechaniu do domu że napęd inny dźwięk wydaje przy orginalnej płytce?
     
  9. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musialby zczytac klucze napedu i wgrac do innego. Nie mam pojecia, ile czasu to zajmuje, ale wydaje mi sie, ze jak ktos wie jak to zrobic to wiecej jak 10 min to max.
     
  10. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    a jaka datę ma twój lite on v2 bo nie wszystkie da się przerobić,z datą August 2009 były problemy.
     
  11. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    24 października wróciła z serwisu ms. Wymienili mi łytę główną i napęd. Myślisz że ten mój napęd naprawde nie da rady przerobić?
     
  12. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nie. Masz już lite-on-a nie do przerobienia narazie. Czekaj cierpliwie, niedługo pewnie będzie do przeróbki. Jeżeli nie chcesz czekać to kup inny napęd np. samsung i zanieś do serwisu, żeby ci go wmontowali i przerobili.
     
Wczytywanie...

Poleć forum