1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemik

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grifinders, Listopad 17, 2009.

  1. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patchowałem assasins cread 2 przez abgx tak jak wszystkie inne gry wkładam do napedu lecz gra nie dziła pisze odtwórz DVD.
    Grę spatchowałem tak samo jak inne mam najnowsza wersje abgx
    Czy moge wiedzieć czemu tak sie dzieje i czy da się poprawić mój błąd na wypalonej już przezemnie płycie??
    Jak by się dało to prosze o linki do plików jakich mi brakuje.
    Mam Lideon Extrime 1.51
    Prosze o szybką pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lyczko

    lyczko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Spróbuj z activate.iso. pomoże.
     
  4. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mogę activite wypalić na normalną płyte DVD czy musze na 8,5 GB??
    Ile zajmuje taki plik do nagrania??
    Acitvite działa na LIdeon 1.51???
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na iX 1.51 musisz spatchować obraz z wave4 na wave3
     
  6. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można to nagrać na normalne DVD czy 8,5 GB ??
     
  7. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !Pablooo88
    Co mam spatchować z wawe 4 na wawe 3 grę??
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Obraz płyty. Na iX 1.51 nie pójdzie z activate.iso
     
  9. IGoRoFF

    IGoRoFF Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie!
    Trzeba nagrać tylko na Dual Layer DVD Mimo że zajmuje to tylko 253 MB :)
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To mam jakies wyjście na Lideon eXtrime 1.51 żeby pograć w tą grę??
     
  12. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  13. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli abgx tego nie zrobi.
    A ten 360 waves patcher napewno zadziala?? bo nie chce tracić 4 już płyty 8,5 GB
     
  14. SorrowLast

    SorrowLast Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zadziała :) i wszystkie gry będziesz musiał tak robić które teraz wychodzą.
     
  15. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to próbuje. Obyś miał racje :p
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak spatchowac :)
    napeno amsz ixtreme 1.51
    moze 1.5???
    gry z wave 3 ci dzialaja bez patchowania???
    daj log z abgxa z tej płyty z AC2
     
  17. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli chodziły ci bez przerabiania inne gry z wave 3, to masz iX 1.51 bądź 1.6, ale skoro mówisz, że masz 1.51, to:
    a) musisz przerobić grę z wave 4 na wave 3 (za pomocą abgx, albo 360 wave patcher)
    b) jeśli masz iX 1.51 i napęd hitachi to gry z wave 4 normalnie ci pójdą jak wszystkie inne
     
Wczytywanie...

Poleć forum