1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemik

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lordani, Marzec 15, 2010.

  1. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problem jest mały, ale wkur*******. Więc moi starzy są oszczędni i zawsze odłączają zasilacz na noc od pradu do ktorego jest podlaczony moj X360. Za kazdym razem jak wlacze to zmienia mi sie data i czas na defaultowy. Da się jakoś zrobić, żeby się nie zmieniało przy każdym włączeniu? Bo inne ustawienia zostają. Dzieki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie da się raczej . Ja jak wyłączam konsolę też mi się resetuje data...
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    wystarczy że za każdym razem będziesz podłączony do xbox live i
    data zaktualizuje ci sie automatycznie
     
  5. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Podłącz do netu to będzie Ci się czas aktualizować :)
     
  6. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie przy wyłączaniu konsoli tlko po odlaczeniu od prądu.
     
  7. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no to nie ma innego sposobu zawsze ci sie ustawi podstawowa
     
  9. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    To nie mam innego sposobu.....
     
  10. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzieki do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum