1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problemo ;/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez moro444, Styczeń 14, 2009.

  1. moro444

    moro444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Chciałbym podłączyć xboxa do sieci, ale mam go w innym pokoju niż jest PC. I właśnie chciałem się dowiedzieć czy jest jakiś kabelek żeby można było przedłużyć ten kabel co byłw zestawie. Z górki thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
  4. moro444

    moro444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wystarczy 20 metrów . czyli ten mogę kupić a ten co w zestawie to sprzedać jak za krótki ;pp
     
  5. lasic19

    lasic19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz tez jesli masz juz rotuer wi-fi w dmu to mozesz jeszcze dokupic jakiegos ktory dziala w trybie klienta i podlaczyc go kablem sieciowym z Xem i juz masz bezprzewodowy net w Xie za nieco ponad 100 zl a nie jak wola m$ za ponad 300.
     
  6. moro444

    moro444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Krosowany jak podłączasz pod kartę sieciową. Prosty zaś jak pod router, choć wiele routerów radzi sobie bdb zarówno z kablami krosowanymi jak i prostymi.
     
  8. moro444

    moro444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jak ja nie mam routera, a do karty wprost nie podłanczam to prosty będzie dobry tak ?
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To pod co podłączasz ??
     
  10. moro444

    moro444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o ja sorry ;D no prawda że pod kartę . bo wiesz w szkole to pisałem, a tam inna atmosfera .
     
Wczytywanie...

Poleć forum