1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy - ciąg dalszy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BinduS, Grudzień 13, 2012.

  1. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż już kilka razy pisałem apropo nagrywania gier. Nie mam już naprawdę sił na 10 płyt udało mi sie nagrac tylko 2 , w innych przypadkach albo ściereczka albo nie rozpoznaje płyty albo czarny ekran a co za tym idzie zwiecha i reset klocka. Nie wiem co może być przyczyną problemu. Sterowniki nagrywarki zaktualizowane (Nagrywarka ATAPI ihas 124 C LL0H), Tropologia ( czy topologia) odbywa się bez problemu , AutoFix level 3, predkosc IMGburna x2,4 , BookType ustawiony prawidłowo. Proszę pomóżcie.. Wątpie, że to napęd gdyż gry, które kiedyś przerabiałem działają, że aż miło. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
    proponuje zainwestowac w ihasa 124-19 B
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Wgraj do iHAS'a CFW dostosowany pod Verbatima, nagrywaj gry w Trybie Awaryjnym z prędkością x4.

    Mój złoty środek na działające gry. ; )
     
  5. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gry które kiedyś nagrywałeś zapewne nie były XGD3. Napisz coś więcej.
     
  6. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Były to gry XGD3 takie jak Hitman, AC III. Ciekawe jest, że wszystkie 8 płyt które są z błedami pomyślnie przebiegły nagrywanie a jedyna gra XGD3, która udało mi się nagrać ( Epic Mickey 2 ) miała pod koniec nagrywania błąd , kliknąłem anuluj a mimo wszystko ona jedyna działa. I działa jeszcze jedna gra AC II. Nagrywałem jeszcze AC Brootherhood (Ona jest chyba XGD2 , sądze po jej rozmiarze 7,29 GB) , nagrałem ją w IDENTYCZNY sposób co AC II a mimo wszystko ona nie chodzi.
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak ktos wyzej napisal zmien nagrywarke na ihas 124 rewizja B. wgraj xtreme burner maxa i nagrywaj. sam napisales ze masz rewizje C.
     
  8. stan1701

    stan1701 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem zmarnowalem juz 15 plytek verbatim 003-00 lt3.0 ihas124b[zflaszowany wedlug poradnika] weryfikacja przez abgx360 poprawnie nagrane przez imgburn 2.5.7.0 bez zadnych bledow gry ponizej 7.29gb nagrywaja sie powyzej NIE!!! prosze o pomoc siedze na forum godzinami i nie moge sie doczytac tej mojej przyczyny choc powinno byc to bardzo proste z gory DZIEKI
     
  9. transport0wy

    transport0wy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Proponuje sprawdzić czy trick z mp3 coś pomoże. Mi akurat pomogło, nagrałem dwie gry (z nagrywarki LG), obie bez włączonej mp3 po kilkunastu sekundach od uruchomienia pokazywały błąd o autoryzacji płyty, a po włożeniu pd i włączeniu muzyki wszystko działa jak należy.
     
  10. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Trick z mp3 pomaga ale na krótką metę więc tylko wiecej z tym nerwów niż..wiadomo . Proponuje Kupić iHASA wersje B . Bo z tego co widze masz C . To może być główny problem . Sam nagrywam na iHASIE B i wszystko jest bez problemowo,żdanej płytki mi jeszcze nie zniszczył odpukać .
     
Wczytywanie...

Poleć forum