1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy ELITE RGH LT3.0 POMOCY

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez baczan, Luty 20, 2013.

  1. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłęm ELITE RGH LT3.0 i dyskiem 120.Mialem wgrane FSD 2.2 zmienilem go na 3pl. Potrafie iso zrucic i odpalic. Ale mam kilka pytan.
    1. Nie działa mi opcja : skopiuj dvd na dysk - wiesza mi konsole po wyborze katalogu (probowalem oryginal i demo)
    2. Jak odpalic normalna oryginalna plyte. Czy jak zrobie jej kopie to tez ja bede mogl odpalic (mam ihasa 124b) . Nie chce przechowywac tego na dysku bo jest maly.
    3. Jak podlaczylem kinecta to robil mi aktualizacje , po wgraniu fsd3 mam wgrywac nowe drivery do kinecta ?
    4. Jak sprawdzic czy np ma sie lt 3.0 ?
    Z góry dzieki i przepraszam ze pytam o banały ale spedziłem juz sporo czasu przy tym czytajac fora.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przy RGH aktualizację kinecta i avatarów robi się z pendrive'a - sprawdzasz w org dashu NXE wersję dasha, najnowszy jest chyba od wczoraj 16203 - jeśli masz tą wersję to taką aktualkę musisz pobrać ,zmienić nazwę folderu z $SystemUpdate na $$ystemUpdate i skopiować na pena sformatowanego do FAT32, włożyć w konsolę i włączyć
    Odnosnie przeróbki, to najlepiej jak masz jakąś grę wypaloną pod LT3.0 włóż w napęd i sprawdź czy działa - będziesz wiedział czy masz 3.0

    Z orginalnej gry tak łatwo kopii nie zrobisz.. lepiej zainstaluj na dysk (w org dashu) a potem odpal program na konsoli: NXE2GOD i gra będzie działać z dysku bez płyty

    Odpalić org grę możesz napewno z dasha NXE , z FSD nie wiem, bo nie mam orginałów ;)

    Moja rada - zamiast się bawić w kupowanie i nagrywanie płyt , lepiej zainwestuj w jakiś dysk przenośny USB i tam gry składuj jak masz RGH ;)
    ENJOY !!!
     
  4. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie pytanie czy i jak mozna odpalićna FSD jakąkoliwke płyteroryginalną lub nie. Włożyć w napęd i co ? Cały czas pozostaje problem skopiowania na dysk w FSD to co opisywałem wcześniej. W konsoli mam jedno usb moge zastosować hub ?
     
  5. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Witam podepnę się do tematu mianowicie mam problem z zgraniem gry przez file menagera w fsd na dysk .Gra zaczyna się z grywać gdy zgra się kilka procent ,zgrywanie staje i nic dalej się nie dzieje dodam że fsd3 się nie zawiesza.Jest jeszcze jeden problem który się pojawił ,mianowicie jak chcę zagrać w kopie np kinect sports2 to gra się wczytuje i chwyta zwiechę.
     
  6. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Problemy ELITE RGH LT3.0 POMOCY

    Ja nie widzę problemu ;) pożyczyłem BF3 od kuzyna i zwyczajnie w świecie użyłem opcji "kopiuj DVD" czy cos w tym stylu i gra działa bez płyty ;) mam rgh, fsd3 od nie dawna ;P

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  7. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie mi kopii nie dziala nie wiem dlaczego , a z plyty nie potrafie odpalic
     
  8. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    mam to samo
     
  9. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Problemy ELITE RGH LT3.0 POMOCY

    Mi jedynie AC3 po skopiowaniu na dysk nie działało ;) ale to była kopia ;)

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
Wczytywanie...

Poleć forum