1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy LTvs abgx360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez InPirats, Styczeń 20, 2010.

  1. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Mam pewien problem a zarazem pytanie.

    Chodzi oto,że podobno przy wgrywaniu ixtreme lt jak się te 3 banki wgrywają to wywala jakiś błąd czy to prawda?

    następne moje pytanie to jak z abgx360 po staremu przepuszczamy gry tak jak zwykle czy coś zmieniamy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djseban

    djseban Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    Przynajmniej u mnie wypluło błąd, gdy weryfikowało flash'a. W abgx'ie wszystko po staremu.

    Pozdrawiam
     
  4. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    czekam na dalsze odpowiedzi w sprawie flasha czy występują jakieś błędy.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie ma bledow w czasie flasha. tylko weryfikacje moze wywalic zle bo to nowy flash. uzyjcie nowego jungle jak juz. poza tym badzcie powaznie - flashowac pod windows? :p
     
  6. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha ale ten błąd kiedy wywali w którym momencie? i mam jeszcze takie pytanko pobrałem paczkę iX LT i są takie pliki:

    [​IMG]

    wiem,że plik np dla mojego litka v1 to ix-lt-748
    ale zastanawia mnie to bo w folderze liteon orig są te same pliki i teraz tak który z nich wszystkich jest oficjalnym iXtreme LT dla Liteona V1?
     
  7. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    ix-lt-748 w pierwszym folderze. W folderze liteon orig masz oryginalny firmware napędu.
     
  8. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha ok a z tymi błędami z flashem to jak jest?
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja zflashowałem i wszystko dobrze działa i błędów nie było.
     
  10. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha spoko i mam takie pytanie bo wątek został o ix lt zamknięty więc napisze już tu jak wgram sobie to ix lt to grając offine do jakich wave(to znaczy jakie wave}on obsłuży?czyli ten ixtreme lt jakie wave obsługuje?
     
  11. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. mietek909090

    mietek909090 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystkie które są i mają być
     
  13. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    czyli np wave6,7 itp?

    a drugie moje pytanie dotyczy tego

    ADDITIONAL NOTE - Once your drive is flashed with LT - It becomes UNDUMPABLE unless using MRA(or similar) Hack - 7series and 8series v1 method will no longer work --------- save your OFW during flashing process!
     
  14. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gdzie masz tak napisane bo ja nigdzie znaleźć nie mogę.
     
  15. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  16. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to samo na zagranicznych forach,koles pisał ze nie moze odzyskać dummy.

     
  17. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ale to znaczy,że nie może odzyskać np z 1.6.1 jak chce wgrać lt? czy już jak ma lt to z tego lt nie może odzyskać? czy z tego 1.6.1?
     
  18. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie moze odczytac z LT
    moze to przez te bledy przy weryfikacji ;]
    nie znam się ale rano skopiowałem tekst do notatnika z digiex.net i pomyslalem ze potem wrzuce na forum,ale juz sie ktos tym zainteresował :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum