1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy świeżo po przeróbce

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Minlei, Sierpień 3, 2015.

  1. Minlei

    Minlei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, przerobiłem konsole, uruchamiam ją pierwszy raz próbuje uruchomic jakas gre i wyskakuje ze trzeba zaaktualizowac cos, tak mam ze wszystkim, nawet z jakims dashlaunchem. Moje pytanie brzmi, czy moge dokonac tej aktualki czg moze mi to usunac przerobke?
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 3, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    735
    Polubienia:
    776
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    jaka masz przeróbkę RGH czy LT ??
     
  4. Minlei

    Minlei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    735
    Polubienia:
    776
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. Minlei

    Minlei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A czy to mozliwe ze gra po prostu chce zainstalowac jakies dodatkowe dane i nie wplynie to na przerobke? No bo czlowiek, który mi to zrobił napisal, żemam najnowsza aktualka
     
  7. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    735
    Polubienia:
    776
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    czasem gra dogrywa sobie poprawki ktore wyszły wiec jesli 1 raz ja odpalasz to moze je doinstalowac
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsola łączy ci się z xbox live. Osoba która robiła modyfikacje nie zablokowała ci połączenia z xbox live

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  9. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    pewnie ma kinecta podlaczonego a spec od rgh nie dogral co dograc powinien, do do dashlauncha to normalne ze przy pierwszym odpaleniu chce aktualizowac ale to tez powinno wyskoczyć specowi od rgh a nie tobie
     
Wczytywanie...

Poleć forum