1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z Borderlands 2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Turin, Wrzesień 15, 2012.

  1. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    [​IMG]

    REGiON: RF
    JĘZYK: ENG
    ABGX360: http://www7.pic-upload.de/15.09.12/3vb665cg7cd.png
    XGD3: TAK
    UPDATE: 14719
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. r4d1m

    r4d1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    gameplay z gry pierwsze 27 minut z gry
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  4. v3rm1n

    v3rm1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest tu zabezpieczenie CIV na płytce ?
     
  5. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Powiedzcie mi 2 rzeczy:
    Czy będzie PL na konsole czy będzie tak jak z pierwszą cześcią?
    Czy jest split screen?
    Bardziej mi zależy na tym drugim :p
     
  6. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1. W ogóle nie będzie wersji PL na konsole
    2. Nie ma split screena ( przynajmniej nie znalazłem tej opcji)
     
  7. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    To pięknie :/ nie mam jak zagrać z kolegą przez sieć więc pozostawał split screen ;/
     
  8. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na trailerach było pare momentów za split-screena więc na pewno jest, przecież to gra stworzona pod multi
     
  10. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Split jest na bank, nawet reklamowali go CONSOLE ONLY
     
  11. lukciu24

    lukciu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie odnosnie wypalenia plyty..ostatnio nie nagrywalem gier od czasow dogrywania topologii abgxem. Czy nadal trzeba przepuszczac przez abgx taki obraz z nowej gry? Pytam bo mam nagle problem z wypaleniem, blad przy weryfikacji 49%, przepuscilem przez abgx z ustawieniami jakimi wczesniej bez szwanku nagrywalem bf3, forze4 itp. Nie wiem w czym problem, pomocy.
     
  12. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    @up
    Do gier xgd3 musisz dogrywać topologię.
     
  13. htc139

    htc139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    sprawdz czy layerbreak dobry
     
  14. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Wydanie: Borderlands.2.RF.XBOX360-iMARS;
    Napisy PL: brak;
    Splitscreen: jest (horizontal/vertical);
    TEST (3.0/2.0.15574.0 @ iHAS/Verbatim): działa/instaluje się;
    ABXG:
    [​IMG]

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    p.s
    0) poradniki szanownego forumowicza ~adam34689 masz tutaj http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/ oraz http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ ;
    1) nie ma informacji o LT; zakładam 2.0; każdy obraz zawsze należy przepuszczać; pytanie pozostaje tylko z jakimi ustawieniami...; "błąd przy weryfikacji 49%"? błąd przy weryfikacji w ImgBurn? nagrywasz iHAS`em?
    o co by nie pytać uważna lektura pracy Adam`a rozwieje wątpliwości;
     
  15. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    koledzy może mi ktoś powie o co chodzi? mam L.T2.0 zmieniłem topologu z 3.0 na 2.0 abgx'em tak jak zawsze, nagrałem IHAS'em i gdy chce zainstalować grę na hdd konsoli zatrzymuje sie na 11-17% i koniec, gra działa tylko z płyty ale strasznie męczy napęd, natomiast gdy nagrałem grę inną nagrywarką z opcją truncate to gra sie pięknie zainstalowała i działa z trikiem MP3, dokładnie miałem taki sam problem z grą darksiders 2, teraz moje pytanie po co mi IHAS skoro tylko opcja trunkate i zwykła nagrywarka jak gry nie można zainstalować? czy ten IHAS jest puki co tylko do gry FM4? a może muszę jeszcze coś ustawić?
     
  16. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gra poprostu nie przeszla weryfikacji w 100% dlatego sie nie instaluje , jak nagrywasz ihasem musisz ustawic odpowiednie opcje pod dane plyty zarowno w imageburn jak i w eepromie
     
  17. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    tak też zrobiłem wgrałem to co trzeba i pod płytę verbatim na taką też nagrałem
     
  18. Ibrahim_Hasan

    Ibrahim_Hasan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,
    Mam problem, a mianowicie płytka mi się wiesza czasem w menu a czasem na poczatku gry (że niby przetrzec szmatką, to pomoże, a płyta czyściutka), a jak skopiowałem na pena bo nie mam dysku, to również mi wyskakuje błąd typu - zły dysk czy jakoś tak! Może to być wina słabego kompa przy nagrywaniu? Mam siedmioletni sprzęt pentium IV 3.0, 1,5 ramu i uzywam zewnętrznej nagrywarki samsunga! Wcześnej nie miałem z tym problemu, ostatnio wypalalem chocby Darksiders 2 itp, i wszystko chodzi. Ostatnio takie problemy miałem przy nagrywaniu........Borderlands, jakies 3 lata temu na stacjonarnej nagrywarce, wyslużonym liteonie! Pomożecie?
    Pozdrawiam!
     
  19. bnmbnm7

    bnmbnm7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam ten sam problem co kolega wyżej nagrałem już na 3 płytach i każda zawiesza się przy menu. abgx nie wskazał mi żadnych problemów . Co to może być proszę o pomoc :)
     
  20. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tez ten sam problem mam, zawiesza się co jakiś czas. Mam LT3.0, nagrywałem na płycie Verbatim speed 2.4
     
  21. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Gra chyba ma Civ, ale tr. z mp3 działa i pozwala na normalną grę przy truncate, przez ok 12 godzin u mnie wywaliło 1 błąd
     
Wczytywanie...

Poleć forum