1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z dźwiękiem w xboxie ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafik14, Lipiec 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rafik14

    rafik14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    Cześć. Po raz kolejny mam problem z dzwiękiem w moim x-klocku. Przeddem wystarczyło wyłączyć i włączyć ręcznie konsolę, lub zmienić stronami kabel hdmi, teraz próboje wszystkiego i nie mam dźwięku, nie wiem gdzie tkwi problem ;/ Proszę o pomoc. Konsola do Jasper 512 mb, przerobiony LT2.0 bez dysku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na początku podmień kabel na zupełnie inny, sprawdzony. Spróbuj także na kablu Component. Później, ewentualnie, będziemy myśleć dalej...
     
  4. rafik14

    rafik14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    Podłączyłem kablem Composite i jest głos.
     
  5. rafik14

    rafik14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    Nie wyłączając konsoli zmieniłem composita na hdmi, i nie ma głosu, coś z kablem hdmi, ale co to może być ? ;(
     
  6. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    A jaka wersje kabla masz? 1.3, 1.4 czy starszy bo z tego co jak sie nie myle to starsze nie przenosily dzwieku

    Sent from my X8 using Tapatalk
     
  7. rafik14

    rafik14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    Kurde, powiem ci że nawet nie wiem, ale kabel mam od 5 miesięcy, i jakoś od 2 tygodni mam z nim problemy.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to zobacz na innym i sprawa bedzie jasna:)
     
  9. blassi

    blassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. jestem nowy na forum i nie moge załozyć nowego tematu wiec napisz tutaj o moim problemie. Zakupilem xboxa (wersja bez wejscia hdmi). Postanowilem wiec zakupic do tego kabel VGA HD AV. Problem w tym ze po podlaczeniu go do mojego TV LCD mam tylko obraz HD (wejscie RGB bodajze) a glosu nie ma wcale. Mialem taka przejsciowke do chinchy i podlaczylem ja w wejscie AV do telewizora i na wejsciu RGB mam obraz a nie mam glosu, a jak przelacze na AV odwrotnie. Co mam robic ? Prosze o pomoc i z gory dziekuje!
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    po 1: nie ten dział
    po 2: po co taki odkop ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum