1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problemy z fsd3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez damianradom, Czerwiec 13, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. damianradom

    damianradom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam troche klopotow z fsd 3 zapewne wynikaja one z mojej wiedzy na ten temat a wiec licze na pomoc bardziej obeznanych z rgh a minowice
    1. konsola (wedlug tego co mi powiedzial ten co mi przerabial) odpala sie z polskiego fsd a do grania przez link potrzebny jest angielski wiec zmieniam na angielski i wszystko bylo by ok gdyby nie to ze po wyjsciu z gry znowu wlacza sie polski fsd tzn (polish.xex) nie przeszkadzalo by mi to gdyby tak sie dzialo po odpaleniu konsoli ale za kazdym razem jak wylacze gre to musze tez konsole odpalac od nowa bo drugi raz juz nie moge wlaczyc default.xex (gdy tak probuje zrobic wiesza sie i jest czarny ekran) acha nie wiem czy to ma cos wspolnego ale skorke tez zmienilem na default
    2. nie mam wlaczonego ping patcha i nie mam pojecia jak go wlaczyc prosil bym o wytlumaczenie jak to zrobic i jesli bylo by mozna to zeby mi nie podawac jakichs linkow bo przesiedzialem juz na forum ladnych pare godzin i nie wiele zrozumialem prosil bym o objasnienie krok po kroku jak to zrobic
    3. nie wiem co z tymi awatarami jest za problem nie rozumiem wogole o co kaman ja awatara mam zrobionego ma tam jakies ubranko czy cos twarz itd nie wiem czy to chodzi o to zeby on wogole byl czy jakos go trzeba aktualizowac czy jak jesli ktos moze to tez poprosil bym o wytlumaczenie tego tylko ze tak jak dziecku bo ja jestem swierzy w tym
    4.ostatnia sprawa to jest problem z linkiem ale pomyslalem ze rozwiazanie poprzednich problemow rozwiazalo by takze ten gdyby jednak sie tak nie stalo to mam ten sam problem co inni ktorzy pisali w temacie "link" czyli znajduje mi pokoje a takze hostow w grze ale kiedy probuje dolaczyc do gry pojawia sie komunikat " nie mozna polaczyc z hostem" kiedy ja stworze gre to normalnie moga sie do mnie podlaczac bo juz probowalem ale ja nie moge do nikogo probowalem na MW3 i na F1 2012 wiele razy i nie dalem rady nie mialem tez pobranego TU juz go pobralem ale znowu mi sie fsd zmienil na polski i nie mialem juz do niego sil wiec przyszedlem do was :blue:
    PROSZE O POMOC a swoja droga rgh fajna przerobka ale dla takiego szaraka jak ja troche skomplikowana zbyt skomplikowana :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. LiNK w FSD działa na polskim skinie , ale jeśli chcesz zmienić, to musisz odpalić DASHLAUNCH i tam zmienić ścieżkę DEFAULT, z polish.xex, na default.xex
    2. PingPath również włączasz w DASHLAUNCH'u
    3. Jeśli masz avatara, a nie tylko szary cień, to masz wszystko ok
    4. Pewnie przez PingPath.
     
    1 osoba to lubi.
  4. damianradom

    damianradom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No poszukaj na dysku, jesli nie znajdziesz to pobierz i wrzuc na konsole, odpal , i wlacz pingpath, potem RB wybierz hdd, i X-zapisz.

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  6. damianradom

    damianradom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok zrobione po 3 dniach szukania i wypytywania doszedlem do ladu z moim rgh dziekuje za pomoc wszystkim ktorzy brali w tym udzial
    acha co do punktu 4. czyli problemy z dolaczeniem do hosta w moim przypadku wlaczenie ping patcha i pobranie Tu do gry pomoglo teraz wszystko jest ok :)
    gdyby moderator ogladal ten post to poprosil bym o jakies info jak sie zamyka temat czy cos takiego
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zamykam

    Pisane z telefonu .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum