1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEMY Z GLOSEM

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mariusz0761, Maj 4, 2008.

  1. Mariusz0761

    Mariusz0761 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hejka.Od okolo dwoch miesiecy mam 360-tke.Jakies dwa dni temu gralem w CALL OF DUTY 3 i nagle zniknol mi glos.Myslalem ze to chwilowe ale okazuje sie ze na zadnej grze czy filmie nie mam glosu.Acha podlaczona jest do LCD TV.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: PROBLEMY Z GLOSEM

    1. Idz do kolegi podepnij to innego TV
    2. Masz gwarancje ?
     
  4. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: PROBLEMY Z GLOSEM

    Najwyzej wina kabla A/V . Sprawdz jak masz podłączony i czy nie jest uszkodzony . I nie wierze zebys zepsul cos w w plycie glownej . I tak jak realizer juz powiedzial gwara moze sie przydac
     
  5. Mariusz0761

    Mariusz0761 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PROBLEMY Z GLOSEM

    Dzieki,za pomoc.Faktycznie byla to wina kabla.Dzisiaj kupilem nowy i jest wszystko cacy.Ale mam jeszcze jedno pytanko,dlaczego jak podlaczam konsole kablem HDMI to ekran mam tylko w trybie gotowosci,tzn.telewizor wykrywa jakis sprzet ale ekran jest caly czas niebieski.Dodam ze telewizor jest HD READY a nia FULL HD.
     
  6. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: PROBLEMY Z GLOSEM

    Zmien ustawienia TV na HDready
     
  7. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc ja mam taki problem bo mam x'a z usa i nie mam dzwieku na tv hd...;(
     
  8. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    a probowales na innym kablu?
     
  9. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na hdmi nie mam dzwieku a na zwyklym nie dziala wogule ;(
     

Wczytywanie...

Poleć forum