1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEMY Z GLOSEM

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mariusz0761, Maj 4, 2008.

  1. Mariusz0761

    Mariusz0761 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hejka.Od okolo dwoch miesiecy mam 360-tke.Jakies dwa dni temu gralem w CALL OF DUTY 3 i nagle zniknol mi glos.Myslalem ze to chwilowe ale okazuje sie ze na zadnej grze czy filmie nie mam glosu.Acha podlaczona jest do LCD TV.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: PROBLEMY Z GLOSEM

    1. Idz do kolegi podepnij to innego TV
    2. Masz gwarancje ?
     
  4. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: PROBLEMY Z GLOSEM

    Najwyzej wina kabla A/V . Sprawdz jak masz podłączony i czy nie jest uszkodzony . I nie wierze zebys zepsul cos w w plycie glownej . I tak jak realizer juz powiedzial gwara moze sie przydac
     
  5. Mariusz0761

    Mariusz0761 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PROBLEMY Z GLOSEM

    Dzieki,za pomoc.Faktycznie byla to wina kabla.Dzisiaj kupilem nowy i jest wszystko cacy.Ale mam jeszcze jedno pytanko,dlaczego jak podlaczam konsole kablem HDMI to ekran mam tylko w trybie gotowosci,tzn.telewizor wykrywa jakis sprzet ale ekran jest caly czas niebieski.Dodam ze telewizor jest HD READY a nia FULL HD.
     
  6. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: PROBLEMY Z GLOSEM

    Zmien ustawienia TV na HDready
     
  7. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc ja mam taki problem bo mam x'a z usa i nie mam dzwieku na tv hd...;(
     
  8. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    a probowales na innym kablu?
     
  9. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na hdmi nie mam dzwieku a na zwyklym nie dziala wogule ;(
     
Wczytywanie...

Poleć forum