1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z grami po wgraniu LT 3.0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez ILCZYN, Wrzesień 29, 2012.

  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Witam.
    Wczoraj w serwisie wgrali mi LT 3.0 i mam problem.
    Do konsoli dostałem pirackie gry: Fifa 12, Battlefield 3, NBA 12, COD: MW3, GOW 3, Batman Arkham City.
    Wczoraj gdy chciałem włączyć BF3 wyskoczył mi error że płyta jest nieobsługiwana. Podobnie jest z resztą gier poza Fifą.
    Co się dzieje?

    I dodatkowo nie działa mi przycisk od napędu.
    Dzwoniłem do serwisu to powiedzieli mi że to wszystko dzieje się z mojej winy.


    Co robić?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Gry zapewne nagrane są pod LT2.0 i musisz je ponownie nagrać żeby działały, skanując abgx'em v1.0.6 z ustawieniami pod LT3.0
     
  4. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Ok, a co z tym przyciskiem?
    A można jakoś te gry zgrać na komputer i nagrać ponownie?
    Bo nie chce mi się pobierać od nowa.
    I czy gry XGD3 nagrane zwykłą nagrywarką da się instalować na dysku?
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    gier xgd3,nagrywanych zwykła nagrywarką nie skopiujesz poprawnie, ponieważ jest wypalone 97% gry
     
  6. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Ale te gry są wypalone "z okładkami".
    To nie świadczy o tym że były wypalane ihasem?
    Da się to jakoś sprawdzić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum