1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z grami

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez seba101men, Styczeń 18, 2010.

  1. seba101men

    seba101men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem podczas ładowania niektórych gier w konsoli. Wszystkie oryginały, które mam chodzą dobrze, GoW 2 nagrywany przeze mnie tez normalnie chodzi. Natomiast w Tekkenie 6 po ok. tygodniu grania nie ładuje mi map (nie wyskakuje żaden błąd ale po prostu cały czas pokazuje jakby się ładowało, przez 20 min :( ), a w Forza 3 tak samo dzieje się przy jednej mapie. W czym tkwi problem?

    P.S. Gry nagrywałem dokładnie wg instrukcji i na Verbatimach, napęd Hitachi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    slabej jakosci plytka i pewnie niedoczytuje tekstur
     
  4. seba101men

    seba101men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisałem, że Verbatimy, więc nie wiem co to powoduje. Ciekawe jest, że właśnie jak napęd ma niazaładować mapy to tak jakby zwalniał obroty i później to już mieli płytę.
     
  5. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    ja nagrałem na na płytce która jest biała z jednej strony bez nazwy,typu verbatim lub cos podobnego,i mój x-men geneza po 2 tygodniach sie zacina na amen;) przegrany oczywiscie na verbatima lata az milo.


    Jak dlugo masz x'a? ja jak miałem starą 360 to jak czytał mi płyty to warczał jak kąbajn,az pokazał rood'a
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To że to płyta firmy Verbatim nie znaczy wcale że to ideał są to dobre płyty ale bez przesady . Może trafiłeś na wadliwą płytę . Ja nagrywam tylko na Emtec ( nagrałem w sumie już ponad 120 gier na tych płytach i na żadnej nawet nie było żeby "przetrzeć szmatką" ) i płyty nagrywane z 9 miesięcy temu działają bez żadnych zwiech czy zwolnień . Druga rzecz , że może napęd wymaga czyszczenia i regulacji .
     
  7. seba101men

    seba101men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie mam pytanie czy napęd wystarczy przeczyścić sprężonym powietrzem?
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Możliwe że pomoże . Albo jak Ci nie szkoda płyty to nagraj grę na kolejnej płycie i sprawdż czy błędy się powtarzają . Jeśli nie to była wina płyty , jeśli tak to możesz mieć coś z napędem konsoli .
     
Wczytywanie...

Poleć forum