1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z HD

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kussiek, Kwiecień 24, 2011.

  1. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam telewizor z High Definition. Podłączam konsole kablem commponent ale jak przy wtyczce koło konsoli daje HDTV to telewizor wyświetla "niedostępne", natomiat na TV wszystko jest OK. Nie da się na HDTV grać? na innych telewizorach się dało. Mój telewizor to Daewoo DLP-32C3FB
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    miałem to samo.... i nie wiem co było tego przyczyną... dlatego też kupiłem jak najszybciej kabel hdmi
     
  4. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ... component to obraz SD, Hdmi to obraz HD. KPW?
     
  5. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dla poprawki composite to obraz sd. Component kolego to hd ja tak mam xboxa 360 podpiętego pod plazme philipsa i obraz hd.
    "Component video – analogowy sygnał wideo dzielony na dwie lub więcej składowych i transmitowany po niezależnych kablach w celu zmniejszenia wpływu zakłóceń zewnętrznych. Umożliwia przenoszenie obrazu wysokiej rozdzielczości HDTV."
     
  6. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam konsolę bez wyjścia HDMI :(
     
  7. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To popróbuj z przejściówkami itp masz tu kilka linków
    (oczywiście daje linka do jakiś podrób,ale jak bedziesz chciał to poszukasz oryginalnych)
    KX1A KABEL XBOX 360 VGA HD AV OBRAZ CRV LCD PLAZMA (1559602148) - Aukcje internetowe Allegro
    (jeżeli nie masz wejścia vga w telewizorze to musisz kupić przejściówke Z vga na dvi)
    Tu masz coś takiego jeszce.
    KABEL HDMI - DVI 2m CENA / JAKOŚĆ -- MOBISOFT -- (1579451990) - Aukcje internetowe Allegro
    A tak wgl kup sobie konsole z hdmi (nowszą datą pordukcji) bo jak znam życie bez hdmi to są stare modele to zara będziesz miał rroda jak znam życie.....
     
  8. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Widocznie nie znasz życia. To tylko mit. Nie każda konsola bez hdmi będzie miała RROD'a. A co do przejściówek to to co wysyłasz mijało by się z celem. Bo jak podepnę do TV przez VGA będzie gorszy obraz niż pprzez commponenty.
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Gorszy nie gorszy , jak kupisz VGA z BigBena albo M$ to obraz będzie dobrej jakości , ale będzie , a tak nie masz w ogóle , nie wiem co jest z tym nie dostępny ale jak kiedyś byłem u kumpla ma plazme 50' z Samsunga , wypiął kabel z N (hdmi) włożył do mojego xa a tu nie dostępne i szok ustawienia cudowanie zmienianie wejść nic nie pomogło , nie miałem wtedy componenta więc graliśmy na composite ale tylko 20 min. wiadomo 50' i composit porażka , teraz kumple kupił xa z componentem i gra ale na HDMI dalej pisze niedostępne , też mnie to dziwi
     
  10. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Kabel z N-ki sie nie nadaje, niech kupi zwykly kabel za 10zl hdmi i bedzie mu dzialac.Moj znajomy mial to samo i zamiana kabla pomogla
     
Wczytywanie...

Poleć forum