1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z internetem i xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartas1989188, Listopad 30, 2015.

  1. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam,mam problem z połaczeniem laptopa(internet z play-modem huawei) z xboxem...sterowniki karty sieciowej zainstalowane kabel enthernet podpiety i neta nie ma.....
    Niżej foto z ustawień

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kielkozaur

    Kielkozaur Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2015
    Posty:
    79
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    mamy rozumiec, ze udostepniasz internet z pc do x? A masz odhaczona opcje udostepniania internetu we wlasciwosciach urzadenia sieci bezprzewodowej?
     
  4. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. Kielkozaur

    Kielkozaur Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2015
    Posty:
    79
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Szerokopasmowe, tam we wlasciwosci i gdzies tam to powinno byc. Jutro zobacze jak to wyglada bo nigdy nie bawilem sie w to.
     
  6. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    ok...juz działą tylko teraz wyskakuje aktualizacja...po wcisnieciu ok wyskakuje ze za malo pamieci 190mb ale ja mam pusty dysk zewnetrzny i jest tam miejsce
     
  7. Kielkozaur

    Kielkozaur Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2015
    Posty:
    79
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    aktualizacja nie pojdzie Ci na dysk zewnetrzny, gdyz w kazdej chwili moze zostac odlaczony. Lepiej przenies jakas gre na zewnetrzny.
     
  8. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie posiadam dysku wewnętrznego
     
  9. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    a da sie w jakiś sposób z dysku zewn zrobić tak żeby czytało jako wewnętrzny...jakieś pliki wgrać albo coś
     
  10. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    331
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podłącz pendriva do konsoli i go skonfiguruj , wtedy będzie on jak dysk wewnętrzny.
     
  11. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam podpietego sformatowanego przez konsole i tak wyskakuje ze za mało mijesca wiec aktualki nie zrobie.a gry tez nie zainstaluje np nfs:rivals
     
Wczytywanie...

Poleć forum