1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z j-runnerem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marian1992, Wrzesień 29, 2014.

  1. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Witam, ostatnio pisałem o tym że forza 2 mi nie działa, przeszukałem trochę forum i muszę uaktualnić dasha aby mi działała (bo ani wesja god ani xex nie działają) i mam pytanie jaki jest najnowsza wersja? bo ja mam takie wersje dasha i dashlauncha, Current Dashboard: 2.0.16203.0, Current DashLaunch version: 3.07 (510), (Do jakich uaktualnić?) Natomiast problem dotyczy programu j-runner znalazłem poradnik jak zaktualizować dasha i robię wszystko krok po kroku, mam cpu key i wyciąg nandu, Pierwsze co występuje po uruchomieniu programu to błędy skryptów (czasem też wyskakuje że program przestał działać) Po pobraniu najnowszej wersji błędy skryptów występują ale program się nie zamyka, gdy już ukończę przygotowania i nacisnę przycisk create imagę to występuję błąd ini's are missing co ciekawe sprawdzałem program na innym komputerze i jest to samo, Macie jakieś rady? Tyle wczoraj nerwów straciłem na to a chciałbym sobię pograć w forzę mam nadzieję że znajdziecie rozwiązanie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pytasz do jakiej wersji uaktualnic , a pobrales kenerle w jrunner? Najnowszy to 2.16747.0 pamietaj aby załączyć dashlaunch prY tworzeniy obrazu. Nie mozesz miec błędów przy włączaniu, zainstaluj netframework.
     
  5. zaki0991

    zaki0991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam ten sam problem, tzn j-runner nie ma żadnych błędów ze skryptami, ale właśnie mam problem przy tworzeniu obrazu, wyskakuje mi ten komunikat "Ini's are missing". Mam net framework i uruchamiam J-runner'a jako administrator. W czym może być problem ?
     
  6. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Ja mam najnowsze net framework ale wyskakują błędy skryptów i ini missing
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    A zaznaczone masz enable file chceck's ??

    Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
     
  8. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Tak mam zaznaczone robiłem wszystko z pomocą poradnika z tego forum
     
  9. zaki0991

    zaki0991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dlaczego przy dashu 16537 utworzyło mi obraz a przy 16547 i 1647 i 16756 nie tworzy tylko wyskakuje "ini's are missing"?

    ĘDT:
    Już mam rozwiązanie, zrobiłem obraz z 16537 i poszło, wgrałem i śmiga idealnie :) Teraz można zacząc już Fife 15 :)
     
  10. marian1992

    marian1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Dzięki za radę :) też nagrałem ten obraz ale xell mi nie odczytuje a odczytałem w poradniku że jak nie odczytuje to trzeba zmienić nazwę i dograć plik xenon.elf ale piszę executing i konsola się wyłącza :( ale działa na szczęscie bo na początku myślałem że się zepsuła
     
Wczytywanie...

Poleć forum