1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z konsolą

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Saintx, Czerwiec 22, 2015.

  1. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Witam otóż od niedawna mam pewne problemy z konsolą, gdy włączam grę i zaczynam rozgrywkę po chwili pojawia mi się żółty ekran, czasami powraca normalny ale później znów wraca żółty próbowałem zmieniać kable ale to nic nie dało. Drugi problem to taki że nie mogę zainstalować żadnej gry na dysku zawsze wyskakuje błąd że płyta jest brudna (nawet świeżo nagrana) pomocy już nie wiem co mam robić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli gra nue jest nagrana na ihasie to jej nie zainstalujesz. Problem z obrazem to padajaca hana lub gpu konsoli
     
    dawid07051994 lubi to.
  4. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    a jest możliwość przeniesienia tej hany lub gpu z innej konsoli np. z elite na premium ? Lub czy można gdzieś kupić konkretne części?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Układy BGA czyli wlutowane na kulach. Daj do serwisu
     
  6. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    a czy jest możliwość przeniesienie tego układu z xbox'a elite do premium ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To chyba taniej i lepiej jest wymienić cała konsole jesli masz elite. Wymiana wchodzi w grę o ile masz te same układy. To juz porównujesz po płycie głównej, a nie obudowie konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum