1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z nagraną płytą - świeżak

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tomciu, Maj 29, 2014.

  1. Tomciu

    Tomciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witajcie,

    Od niedawna posiadam przerobioną konsolę xbox 360 z RGH. Całość została zrobiona przez serwis, więc powinno wszystko działać. Problem jednak pojawił się podczas próby odpalenia nagranej płyty.
    Wygląda to mniej więcej tak, że wkładam nagraną płytę do napędu, na chwile gaśnie ekran, po czym wracam do głównego menu konsoli.
    Płytę nagrywałem poprzez ImgBurn według poradnika na Nagrywanie gier na xbox 360 • programosy.pl

    Mówiąc szczerze to w kwestii nazw jestem totalnie blady, więc byłoby mi bardzo miło, gdyby ktoś daj mi cenne rady odnośnie nagrywania.
    Z góry dziękuję za pomoc. :lemo:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli masz rgh a nie masz lt to nagranej płyty z grą nie uruchomisz...

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. Tomciu

    Tomciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Rozumiem, jak to mogę sprawdzić? Przy uruchomieniu konsoli pojawia się jakaś informacja z napisem Dash RT. Nie wiem czy to co pomoże.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No skoro nagrana poprawnie gra nie trybi tzn. że nie masz flasha napędu. Mając rgh graj sobie z dysku albo pena..nie marnuj czasu i pieniędzy na palenie płyt.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Tomciu

    Tomciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  7. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Chodziło mu o pena
     
  8. Tomciu

    Tomciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dziękuję za pomoc.
    Co zrobić, aby xbox czytał dany pendrive/dysk zewnętrzny? Wystarczy zwykły format do FAT32, czy jednak może być NTFS?
     
  9. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    fat32 tylko i wyłącznie
     
  10. Tomciu

    Tomciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,

    Przeniosłem grę na pendriva (dokładnie to na 3, ponieważ nie posiadam jednego 16 gigowego), wrzuciłem całość do folderu content (tak jak w instrukcji) jednak po uruchomieniu wyskoczył raz Fatal crash intercepted. Przy kolejnej próbie uruchomienia owej gry następuje restart konsoli do FSD. Dodam tylko, że na konsoli są również inne gry, które działają bez problemu.
    Całość konwertowałem do formatu GOD sugerując się tym poradnikiem: http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-wypakowanie-bad-konwertowanie-obrazu-gry-pod-jtag-104943/

    Z góry dzięki za odpowiedź. :)

    PS
    Jak wejść w ustawienia FSD?
     
Wczytywanie...

Poleć forum