1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z nagraniem :/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Marcin195, Listopad 27, 2009.

  1. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Cześć :) Mam problem, otóż nagrywam sobie CoD MW 2 i wkladam plytke i tu filmik sie wlacza i "wczysc plytke" to sobie mysle, ze nagram jescze raz.. Nagrywam, wkladam plytke przechodze tutorial pierwszy (tam gdzie sie na czas zabija) i koniec misji i "WYCZYŚĆ PLYTKE SZMATKA" juz nie wytrzymalem...
    Czy po prostu ja coś zle robie czy nie? Nagrywam Verbatimami, 2,4x prędkość,
    nie sprawdzam abgx'em (bo jestem zbanowany) i patchuje do Wave 2.

    Nagrywam jak tutaj: Nagrywanie gier na xbox 360 • programosy.pl


    Nagrywałem wcześniej juz gry, ale sie pytam bo juz zmarnowalem 12 zloty :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Na jakich płytach nagrywasz?
    Sprawdź obraz w abgx i zobacz czy nie ma błędów.
    Może napęd pada.
     
  4. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Na verbatimach.. napisałem to. A gra działa na pewno bo to od kolegi. Napęd to nie wiem bo inne gry działają.
     
  5. uaephean

    uaephean Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
    Ja mam tak ,ze nagrywam na jakis hawkach (najtansze z media marktu) z predkoscia x4 i wszystko chodzi idealnie , a nagralem na verbatimach w predkosci x2 , i nie dzialalo.
    To juz wszystko chyba zalezy od stopnia zajechania napedu , jest tut , jak zwiekszyc "moc" napedu ,ale do tego trzeba rozbierac konsole (nie probowalem , ale podobno dziala)
    Tak wiec zycze powodzenia , lub szczescia (w zaleznosci ktora droge wybierzesz :)
     
  6. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    A nie da się jakoś bez otwierania konsoli choć troszkę "ulepszyć" napęd? Np. jakbym przejechał odkurzaczem po tej szparce od napędu?
     
  7. Majki199

    Majki199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chciałem sie zapytac czy ktos mzoe mi pomoc. otoz mam konsole z ixtreme 1.51 i bardzo chce zagrac w modern warfare 2, ktory ma zabezpieczenia wave 4. Probowalem robic co jest napisane w poradniku abgx 1.02 ale po nagraniu gry na plyte xbox widzi plyte jako video i rucuhamia mi sie logo xboxa. Czy da sie wogole odpalic gry z wave 4 na ixtreme 1.51 z napedem Liteon v2 ???
     
  8. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Musisz użyć programu 360 waves patcher
     
  9. Majki199

    Majki199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wielkie za pomoc :]
     
  10. Majki199

    Majki199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jak juz przerobie gre tym patcherem to mam ja potem przerabiac jeszcze abgx, bo abgx zaczal mi jakies bledy wywalac
     
  11. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jak przerobisz to nie sprawdzaj obrazu abgx!! Bo ci znów złe patche wgra i znów będzie wave 4. Przerobiłeś to nagrywaj i graj.
     
  12. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. Majki199

    Majki199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po wlozeniu spatchowanej gry do napedu wywala mi komunikat "Aby zagrac w ta gre musisz zaktualizowac konsole" O co chodzi???

    Klikam na tak, cos mi instaluje (nie wiem skad, bo nie mam konsoli do sieci podpietej). Po skonczonej instalacji resetuje mi sie konsola i jak uruchamiam gre znowu pojawia sie problem z aktualizacja.

    Jak to obejsc? Mam podpiac konsole do sieci ?
     
  14. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odblokuj sobie dysk w serwisie i nagrywaj gry na dysk.
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    turpat czy ty w ogole rozumiesz o co Majki199 pytał

    Majki199 - musisz zaktualizowac konsole
     
  16. Majki199

    Majki199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak mam ta konsole zaktualizowac ??

    Jak wywala mi to okno aktualizacji to klikam ze chce aktualizowac i po skonczonej aktualizacji wyskakuje mi ten sam blad, mam to podpiac pod siec zebys skads sciaglo czy co ?
     
  17. miet

    miet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz pobrać aktualizację, wgrac ją na pendrive'a i podpiąć do konsoli. Szczegóły znajdziesz
    Kod:
    http://xboxforum.pl/poradniki-f71/aktualizacja-dashboard-offline-%5B2-0-8955-0-avatar-updatespy%5D-7365.html
     
  18. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Czy na ixtreme 1.6 nie trzeba patchowć gier?
     
  19. miet

    miet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Są 2 opcje :
    a) patchowanie pod wave 3
    b) przed graniem, włożenie płyty z active.iso
     
  20. Pe_Gie

    Pe_Gie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zeby nie zakladac nowego tematu napisze tutaj.
    Otoz mam problem.
    Kiedys probowalem nagrac UFC Undipsuted a dzisiaj sprobowalem Tekkena 6.
    Nagrywalem na plytach Verbatim predkoscia 2,4 na imgburn wedlug poradnikow z internetu.
    Gra skonczyla sie nagrywac pomyslnie.
    Kiedy wkladam ta plyte do Xboxa czyta mi ja jako zwykla plyte DVD i wlacz sie ekran odtwarzania filmu ale nic sie nie dzieje.

    mozliwe ze to wina nagrywarki ? bo jest to oczywiscie nagrywarka DL z tym, ze jakas nieznana zupelnie firma.
     
  21. GrimReaper

    GrimReaper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem, posiadam ixtrem 1.61 nagralem MW2 imgburn i wyskakuje mi komunikat "nie mozna odczytac nosnika" a nad wyzej wymienionym komunikatem widnieje napis odtwarzacz multimediow w tle logo xbox. zjaralem juz 3 plytki i nie wiem co robic dalej:/:/
     
Wczytywanie...

Poleć forum