1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z nagrywaniem gier - słaba nagrywarka?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba989, Październik 18, 2012.

  1. Kuba989

    Kuba989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Niedawno przerobiłem swojego XBoxa slim (4gb) na LT 3.0 z najnowszym dashem. Nie zakupiłem jednak iHas'a, ponieważ miałem sporo gier XGD2, w które chciałem pograć. Kupiłem dwa opakowania Verbatimów DL i już sporo zmarnowałem. Część gier nagrała się i działa jak należy, u części wyskakiwały błędy przy nagraniu, ale najbardziej zagadkowe są płyty (Assasins's Creed I i II:Brotherhood, Red Dead Redemption), które nagrywają się bez błędów, a jednak nie da się w nie grać gdyż albo zawieszają się w trakcie (AC) albo po logu producenta nie pojawia się już nic (RDR).
    Wszystkie płyty nagrywam nagrywarką laptopową (HL-DT-ST DVDRAM GT34N - nawet nie wiem co to za producent). Czy jest to spowodowane właśnie słabą nagrywarką i kupienie iHas'a rozwiąże problemy czy też może problem leży w wadliwej przeróbce?
    Oraz dodatkowe pytanie - czy iHas do nagrywania potrzebuje naprawdę mocnego procesora czy może być on wmontowany w komputer 4-5 letni?
    Dzięki z góry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    Ihas to nie jest żaden świetny sprzęt.. pozatym co do twojego problemu to musiałbyś zrobić grę z 2.0 na 3.0 mi naprzykład gry 2.0 wgl nie działają.
     
  4. Kuba989

    Kuba989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam gry z poradnika nagrywania gier na 3.0 dostępnego na forum. Może jakieś podpowiedzi jak nagrywać żeby działały na 3.0 ?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a to ciekawe ze nie jest swietny skoro na Verbatimie jakosc nagranych gier xgd3 to 95-100%... no aby dzialaly xgd3 musi byc porzadna nagrywarka bo inaczej nie bedzie to dzialac poprawnie
     
  6. Kuba989

    Kuba989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale pisałem o nagrywaniu gier XGD2. A nie XGD3.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to tez nagrywarka musi byc w miare dobra, sprawdz te nagrane gry ktore Ci nie dzialaja w xboxie programem np nero disc speed i zobacz jaka maja jakosc nagrania
     
Wczytywanie...

Poleć forum