1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z nagrywarką czy błąd w nagrywaniu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ja-goo, Styczeń 2, 2013.

  1. Ja-goo

    Ja-goo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odkąd przerobiłam konsolę udało mi się poprawnie nagrać 2 gry bez problemu ("Surfs Up" i "F1 Racing Stars").
    Teraz kiedy próbuję nagrać "NFS MW" albo "Lego LOTR" to nie udaje mi się to i nie wiem dlaczego wyskakuje błąd.
    Obydwie te gry przekraczają pojemność płyty więc musialam wybierać opcję "Zapisuj aż do osiągnięcia końca tego medium"
    Ogólnie wszystko robię tak samo jak przy nagrywaniu poprzednich gier:
    1.Sprawdzam obraz ABX360
    2.Patch-uje grę (lub nie) z LT3.0 do LT2.0 przez Xbox Backup Creator
    3.Nagrywam w CloneCD plik .iso i normalnie przez ImgBurn plik dvd (wszystkie ustawienia tak jak polecają na forach)
    4. Wyskakuje mi to
    i w tym momencie mniej więcej w połowie nagrywania wyskakuje ten błąd :apologetic:
    w obydwu przypadkach błąd jest ten sam nie wiem w czym leży problem
    -nagrywałam i na Verbatimach i na EMTEC-ach
    -używam zalecanych ustawień
    -aktualizowałam firmware
    -moja nagrywarka to TSSTcorp CDDVDW TS-L633J i chyba powinna nagrywać skoro 2 gry już dała radę
    Jedyna dziwna rzecz to fakt że 2 gry które nagrałam nie przekraczały pojemności płyty

    I tak chciałam kupić lepszą nagrywarkę do gier na xboxa tylko że do laptopa będzie potrzebny jeszcze jakiś kabelek pewnie ;/
    i jaką mam gwarancję że na takiej nagrywarce (np Nagrywarka Lite-On IHAS 124-19 REV. B SATA) będzie nagrywała dobrze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roogat

    roogat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tak samo :c Napiszcie jak to ogarnąć :)
     
  4. Ja-goo

    Ja-goo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Troche poczytałam i z tego co się dowiedziałam gier 8,13GB=XGD3 nie można nagrać zwykłą nagrywarką jeśli się ma najnowszego dasha trzeba kupić liteon ihas x24 revb
     
  5. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Nie musi być ihas z rev. B
    Obecnie można stosować ihas z rev B,C,D a także inne nagrywarki.
     
  6. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    Najprawdopodobniej masz kiepską nagrywarkę. Na swoim LG nagrałem np. Fife 12, BFBC2 ale już z FIFA 13 wyskoczył błąd. Wziąłem 2-giego pcta gdzie był inny napęd i nagrało się normalnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum