1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z napędem ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drasquez, Kwiecień 11, 2012.

  1. drasquez

    drasquez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    zakupiłem kilka dni temu x360. Sprzedający nie wiedział czy jest przerobiona lt2 czy 3. Nagrałem na próbę GoW3 spaczowany na lt3.0 i gra działa. Czasem szwankuje napęd ponieważ trzeba 2-3x zamknąć i otworzyć tackę żeby załapało grę - nie wiem czemu ale dzieje się to tylko przy pierwszym odpalaniu w danym dniu (może musi się rozgrzać). Nagrałem następnie Soul Calibur V i Fable 3 i dzieje się tak, że po wrzuceniu płyty sczytuje ją ale zaraz wyskakuje "Płyta nie jest obsługiwana. Aby uzyskać pomoc (...)". To samo dzieje się teraz kiedy nagrałem Kingdoms of Amalur. Pomyślałbym że napęd jest walnięty totalnie ale GoW3 działa za każdym razem... Co może być przyczyną? Nie wiem czy konieczne jest ponowne wgranie przeróbki czy może wymiana napędu może tylko pomóc...?

    Konsola w wersji Jasper, Dash 2.0.13xxxx, wygląda na to że Lt3.0.

    Dziękuję z góry za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam a na jakich plytkach to wypalasz ??
    jaka nagrywarka ?? jakim prgramem ?? weryfikujesz abgx360 ??
     
  4. drasquez

    drasquez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na Verbatimach, ImgBurn, Weryfikuję, Nagrywarka niestety nie IHAS - HP.
     
  5. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Widocznie źle nagrywasz. Zajrzyj do działu iso, artykuły. Tam masz dokładne tutoriale.
     
  7. drasquez

    drasquez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam zgodnie z tutorialem z tego forum, czyli może to być wina nagrywarki jednak. Dziwne tylko, że nagrała dobrze tego GoWa :/
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    xgd3 na zwyklej nagrywarce to loteria nagraj clone cd
     
  9. Yamrox

    Yamrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A mi coś się wydaje że jak płyta nie jest obsługiwana to może to być wina tego iż konsola była sprowadzona i jest na format NTSC
     
  10. drasquez

    drasquez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola jest PAL natomiast gry RegionFree
     
  11. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    laser lub mechanizm. (łapie za którymś razem)
     
Wczytywanie...

Poleć forum