1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problemy z niektórymi grami i softem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damiel, Grudzień 8, 2009.

  1. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.Dostałem 3 dni temu xboxa z serwisy gdzie byla wymianiana plyta glówna i naped (wczesniej mial srebrny przód teraz biały ).Konsole dostalem prezrobiona jednak miala stary dash (wygladal jak instrukcja do xlive ;p) ale to juz zaktualizowalem.Niestety nie wiem jaki jest wgrany ixtreme . chcialem odpalic collina Dirta (nie orginał) jednak wyswietla mi sie komunikat " to play this disc, put it in an xbox 360 console" to samo dzieje sie przy forzie 3
    powiedzccie czemu pokasuje mi sie ten komunikat oraz jak mozna sprawdzic i ewentualnie wgrac nowego ixtreme bez wizyty w serwisie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    obraz gry możesz zawsze przerobić , powiedzmy z vave4 do poprzednich , wtedy nie musisz wgrywać nowego flasha
     
  4. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale wczesniej dirt chodzil zanim poszlo do serwisu
    a mozna wgrac flasha jakos w domu jezeli jest juz przerobiona konsola ?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A Ty do jakiego serwisu oddałeś?

    Do M$ czy jakiegoś takiego "nieoficjalnego"?

    Jak do M$ to na 100% wsadzili Ci nieprzerobiony...
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli wymieniali ci napęd , to pewnie jest nie sflashowany , dlatego kopie ci nie idą
     
  7. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konsola byla w jakims serwisie w sosnowcu
    "kopie" gier dzialaja wszystkie oprócz wspomnianych.
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napisz nam dokładnie jakie gry Ci działają a jakie nie...
     
  9. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    widocznie jest starszy flash i nowe gry nie idą spróbój przerobić obraz gry abgx360
     
  10. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ida mi takie gry jak :
    Skate 2
    Grid
    Forza 2
    tesd drive unl
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A nie idą?

    Skate 2 ma chyba wave3 (proszę niech ktoś mnie poprawi)

    Reszta ma starszy wave...

    Daj log z abgx ze Skate i napisz jakie gry Ci nie działają
     
  12. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie idą mi takie gry jak Dirt 1 i forza 3
    tyle narazie sprawdzalem

    a co do "daj log z abgx ze skate" to nie wiem zbytnio oco chodzi bo jestem zielony narazie :)
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm Dirt1 też ma starszy wave... wychodzi na to, że Twój napęd a raczej laser w konsoli nie lubi płyt na których zostało nagrane ;)

    Wsadź grę do kompa => odpal ABGX360 => tam gdzie masz FILES wybierz BURNED DVD => zrób screen z tego co wyjdzie
     
  14. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dirt jest na płycie verbatim i inne gry na tej płycie działaja
     
  15. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a te gry na pewno są dobrze nagrane ? sprawdz u kogoś czy śmigają , ewentualnie abgx360
     
  16. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie pobieram abgx wiec zaraz wstawie screena
    gry działaja bo grałem na innej konsoli
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    to widocznie serwis dał Ci kiepski napęd ;)
     
  18. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dodaje screena
    nie wiem czy oto chodziło
    pod ty linkiem


    http://yfrog.com/embeznazwyaj

    wracajac do wczesniejszego pytania
    jak sprawdzic ixtreme ?
     
  19. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie wiem czy tylko u mnie , ale nie pokazuje mi twojego screna
     
  20. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  21. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    teraz widać screna ale jest tam jakiś błąd , to chyba nie twój napęd szwankuje . pogrzebie co to za błąd i dam ci znać
     
Wczytywanie...

Poleć forum