1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z obrazem w AC 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez BushyAxis793, Wrzesień 4, 2011.

  1. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    206
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Witam, ostatnio pisałem , że przez przypadek trochę zadrapałem płytę na wierzchniej stronie...Dzisiejszy problem dotyczy pojawiających się białych tekstur na dole ekranu oraz na niektórych budynkach...I moje pytanie, czy to jest wina tej ryśniętej płyty(choć wątpię w to, czy może za słabego telewizora ( starsza Viera Panasonic'a)

    Z góry bardzo dziekuję:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Pierwsze pytanie .. czy dzieje się tak tylko w tej grze czy w innych też.? Jeżeli tylko w AC to jest to ewidentnie wina płyty i nie ma o czym dyskutować ;)
     
  4. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    206
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    To się dzieje tylko w AC2...(odkąd kupiłem to ciągle tylko w to gram)A będzie można w takim razie wymienić płytę jak mam rachunek?( kupiłem w empiku).

    P.S. Jeszcze jedno pytanie- bo tą grę mam zainstalowaną na dysku, to będę musiał odinstalować jak tę błędy na dysku są?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak gra zaistalowana na hdd to z plyta jest ok. Sprawdz a xbox live czy nie ma poprawki do tej gry lecz pamietam ze tez dwa razy mialem to co ty. Plyty ci nie wymienia

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    206
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Tak nawiasem mówiąc to to się dzieje sporadycznie- raz po raz pokaże się biały pasek na dole ekranu...Według mnie to coś z TV.Ale i tak bardzo dziękuję...

    P.S.Aktualnie składam na nowy TV to zobaczymy:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum