1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z padem. Nie Łączy się gdy konsola działa.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez riders62, Sierpień 11, 2010.

  1. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Witam. Mam dość nietypowy problem i nie wiem czego jest to wina. Ten sam problem miałem już kiedyś ale sam ustał ... Otóż pad łączy się z konsolą tylko gdy odpalam nim konsolę jednak gdy konsola pochodzi już 2-5 minut i pad się rozłączy wtedy nic nie skutkuję. Pierścienie na padzie migają , nie łączy się . Baterię są ok. Czy to wina pada czy konsoli ? Wcześniej dzwoniłem do MS i powiedzieli mi że to może być wina pada. Aha , tak samo jest z headsetem. Gdy mi się odepnie i wpinam go gdy konsola działa a pad jest połączony konsola go nie widzi , gdy wtedy rozłączam pada już się ponownie nie łączny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na 99% walniety moduł rf - jak masz gware to slij konsole, jak nie masz to go wymien.
     
  4. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    A w MS powiedzieli mi że to może być jednak wina pada. Jutro sprawdzę na innym to wszystko powinno być jasne.
     
  5. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    No wyszło na to że to jednak coś z konsolą. Sprawdziłem na drugim padzie. Oba straciły połączenie w tym samym czasie. Martwię się tylko czy w M$ mi to uznają bo dziś na przykład wszystko działało dobrze przez parę godzin i to nie pierwszy raz kiedy jej się poprawiło ...
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    naprawia na 100%. wiec spokojnie. W koncu ROD tez potrafi zniknac i sie pojawiac.
     
  7. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Dzięki ;) Mój pierwszy xboxa , pierwsza naprawa miałem lekkie obawy ;) Dziś rano znowu działała ... Strasznie wkurzające ;) No ale cóż teraz zostało mi tylko czekać te 3 tygodnie.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    do 8 dni zapewne ujrzysz konsole:)
     
  9. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Dobrze by było ;) Mi powiedziano jednak że trzy tygodnie ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum