1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Norej18, Styczeń 6, 2011.

  1. Norej18

    Norej18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    witam

    Mam problem z padem nie chce mi się wloczyc normalnie choć ma na .
    Włącza mi się dopiero wtedy gdy po depnę kabel USB .I pokazuje ze ma słaba baterie
    to ładuje ale nie mogę do końca na ładować zawsze brakuje mi jednej kreski . I jak odepnę kabel USB to pokazuje
    ze ma tylko jedna kreskę na ładowana i pad mi się wyłącza i już do nie mogę włóczyć . Chodzi mi tylko z kablem.


    Z góry dzięki za pomoc ;d


    /norej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Chyba bateria siada. Sprawdź na zwykłych bateriach.
     
  4. Norej18

    Norej18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    tylko ze ja ma akumulatorek
     
  5. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    A nie możesz wyjąć go i włożyć zwykłych baterii? Nie masz tej 2 zatyczki pada z miejscem na zwykłe baterie? Długo masz tego pada już używanego?
     
  6. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    masz play n charge kit? jeśli tak t graj na nim co poradzić albo zrób jak kolega proponuje zwykłe baterie powinny dać radę te co masz razem z padem w pudełku powinny działać strcają na około 12 h.
     
  7. Norej18

    Norej18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    pad używam z 3 miesiące gościu ja nie ma na baterie tylko do ładowania na kabel tego pada
    Ile trzeba ładować pada h bo może coś w tym zle robie
     
  8. [5]Uck.

    [5]Uck. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bateria Ci siada bo z tego co piszesz z podłączeniem kabelka normalnie chodzi.
     
  9. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Pada ci bateria. Reklamuj jak masz na gwarancji w MS to ci wymienią na nową.
     
  10. Norej18

    Norej18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    wiec nic się z tym nie da robić tylko za reklamować
     
  11. Norej18

    Norej18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    trochę lipa myslem ze da sie to jest jakis inny sposób na ten problem .Dzięki za pomoc
     
  12. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Po p[ierwsze uzywaj edit. Po drugie nie wiem po kiego na gware same akumulatory beda mieli otra beke .. Akumulatory to wydatek max 20 zl .. + Wina ewidentnie baterii skoro ci z kablem chodzi. A baterie ja naladuje wystarczy z pol godziny i mam 2 kreski z calkiem rozladowanych.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Kamil Bądkowski
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    243
  2. ElPolako77
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    336
  3. rifraf7
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    459
  4. Macek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    604
  5. Macek
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    382

Poleć forum