1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z połączeniem się z serwerami EA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MasterPlayers14, Czerwiec 18, 2012.

  1. MasterPlayers14

    MasterPlayers14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, pobrałem sobie fife street 4 i chciałbym trochę pograć multiplayers jednak niestety nie mogę się połączyć z serwerami EA "serwery są teraz niedostępne proszę spróbować później", tak samo mam z fifą 10 (pożyczoną od kolegi). Co muszę zrobić aby pograć sobie z innymi przez neta? Proszę o odpowiedź (jeśli był już taki temat wklejcie link)
    Dz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Nic nie zrobisz, poza czekaniem... Pewnie coś z serwerami robią, co w przypadku EA zdaża się dość często.
     
  4. satek23

    satek23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam to samo w fifie 12. W trybie ultimate team gdy koncza sie kontrakty trzeba uzyc karty jednorazowej przy jej uzyciu wywala mnie z komunikatem ze nie mozna polaczyc z serwerami Ultimate Team. Zadzwonilem na dzial obslugi tam mi powiedziano, ze zadnej usterki nie maja tylko prawdopodobnie to wina mojego polaczenia... laczylem sie bezprzewodowo i przewodowo nic nie chodzi. 3 dni temu jeszcze wszystko pieknie dzialalo. Takze tak jak mowi poprzednik nic tylko czekac ;)
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Mi dzisiaj kilka razy info w BF3 wyskoczyło i to podczas grania "utracono połączenie z EA Online" więc trzeba czekać
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    to norma u EA :)
     
  7. MasterPlayers14

    MasterPlayers14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Vish

    Vish Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Swords, Irlandia
    Ewentualnie sprawdz czy usluga nie potrzebuje jakichs dodatkowych portow otwartych - jesli tak, upewnij sie, ze na pewno otwarte sa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum