1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z probe liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez totalover, Maj 10, 2012.

  1. totalover

    totalover Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam probe CK3 Probe V1 oraz probe z alledrogo (taka czarna puszka z zasilaniem diodą i przełącznikiem) ta ck3 nie działa a ta czarna działa ale po 5 sekundach od restartu zasilania napedu jest phatkey failed.
    Mój schemat postępowania:
    1.phatkey i TAK
    2.Zasilanie OFF, proba do punktu, zasilanie on
    3.Komunikat o usunieciu probe i wylaczeniu zasilania na 5 sekund
    4.zasilanie off 5 sekund on
    5.phatkey failed

    Nie wiem czy to wina probe czy ja cos zle robie, sprzet dobry bo na hitachi i samsungu klucze odczytalem ale liteon ma problem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    trzymasz igłę na punkcie i wtedy dajesz PHATKEY, potem TAK, komunikat o usunięciu, usuwasz na 5s i dajesz on. powinno hulać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum