1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z programem ISO2GOD !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kazimierz, Marzec 2, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kazimierz

    kazimierz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    124
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    SŁUCHAJCIE POTRZEBUJE PILNEJ POMOCY !!!

    Chyba coś spartaczyłem z ustawieniem ścieżek w programie IsoGOD
    ściągnąłem south park ustawiłem ścieżki w programie tak jak przy przerabianiu Thief
    i wyskakuje mi komunikat

    couldn't locate default.xex. Please check this ISO is valid


    POMOCY!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj przerobić programem exISO - jak to nie zadziała to najprawdopodobniej zwalony obraz.
     
  4. kazimierz

    kazimierz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    124
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie mogę ogarnąć tematu. Po zainstalowaniu exISO i próbie uruchomienia wyskakuje dziwny komunikat
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może podzielisz się z nami jaki to komunikat ?? :D
     
  6. kazimierz

    kazimierz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    124
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chyba już wszystko wiem ! Właśnie mi kumpel napisał że South było walnięte miało tylko 2 gb
    MIAŁEŚ RACJE !
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    o lol ... to nie widziałeś rozmiaru przy pliku ISO ??

    Zamykam i kosz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum