1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z PURE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Domcio28, Lipiec 3, 2010.

  1. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Witam. Zakladam ten temat ponieważ mam problem z grą PURE. Właśnie zaczołem grać po zakupie z allegro, kiedy zorjetowałem ise, że źle ustawiłem kabel. Więc wszedłem do menu gry, wypiołem kabel i przestawiłem na HDTV. Xbox się zrestował. Kiedy gra się włacza, po pokazaniu się logo blackrock studio ekran robi się czarny. Nic nie moge zrobić. Tylko naciśnięcie przycisku włączenia i reset. Niedziała nawet wyjęcie płyty. PURE kupiłem razem z Lego Batman w jednym pudełku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sysek

    sysek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łorsoł
    to pewnie wina słownika.
     
  4. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Słownika? O co ci chodzi? WYtłumacz bo Xboxa mam od niedawna. Może gre trzeba oddac lub Xboxa? By nie.
     
  5. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odłączyłeś kabel przy włączonej konsoli? Takich rzeczy sie nie robi

    Daj odpocząć konsoli chwilę. Po paru minutach spróbuj jeszcze raz. Sprawdź rysy/zabrudzenia na płycie. Wyczyść cache. Jeśli nic nie pomoże to odezwij sie do tego sklepu skąd kupiłeś grę albo spróbuj odpalić na tym kablu co na początku miałeś podpięty...

    Jak już żrobisz to wszystko to poczytaj o ortografii...

    Słownika poprawnej polszczyzny/ortografii...
     
  6. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Chodziło mu pewnie o to, że Twój język ( pisownia) kuleje i piszesz strasznie.
    Spróbuj może podpiąć konsole pod zwykły kabel chinch ( ten zawarty w zestawie z trzema wtyczkami AR AL V )
    No i podaj może jaki masz ten telewizor etc.
    BTW ten Lego Batman Ci działa normalnie?
     
  7. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Sorki za słownik. Dyktand same jedynki. Próbowałem na podstawowym kablu. Nic. Jeszcze spróbuje. Lego Batman działa normalnie na obu ustawieniach kabla.
     
  8. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Ai telewizor Samsung seria 4 42 cale plazma. Kabel mam HD z tym przełącznikem na TV i HDTV. PURE nowy, wyczyszczony. Tylko Lgo Blackrock i pustka. Czerń.Nawet pada mi nie szuka (bo zresetowałem Xboxa po kilku probach)
     
  9. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    To może w opcjach przełącz z 60 HZ na 50 HZ PAL.
    W wyświetlaniu tylko to różni te gry. Jak masz na 50 to daj na 60.
    Jeżeli to nie zadziała to raczej wina płyty i sprawdź ją może na konsoli u znajomego albo w sklepie.
     
  10. GoaVenom

    GoaVenom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nieporęt
  11. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Oki sprawdze tylko skończe testowac czy działa Batman.
     
  12. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie pisz post pod postem tylko użyj opcji EDYTUJ
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sprobuj podpiac konsole na HDMI.
     
  14. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Próbowałem na wszystkie sposoby. Najpierw HD kablem w HDTV na 480p, 740p, 1080i,1080p nic. Jak ustawiłem Kabel HD na TV uzyłem Pal-50 i PAL-60i Znowu 480p itd,
    Potem na podsawowym kablu Ustawiena dla zwykłego TV. Nadal nic. Potem Dla panoramy. Hz niewiem gdzie. Wszytkie próby na daremne. No nic. Podobne kolega kuzyna ma Xboxa.
     
  15. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    mi się wydaję, że jak przyłaczałeś kabel to ruszyłeś konsolką i płytka padła :(
     
  16. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Więc spróbuj u niego.
    A gdzie kupiłeś tą grę? Jeżeli w zwykłym sklepie to pójdź do nich i powiedz żeby Ci ją przetestowali i ew wymienili na nową ( niezależnie czy kupiłeś w zestawie z konsolą czy osobno)
    Jeżeli w sklepie internetowym to tylko zostało sprawdzić u znajomego jakiegoś.
     
  17. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Internetowy. Tylko 15 złoty za nie dalem. No nic. A tak lubie PURE.A jakbym zainstalował na dysku (który musze dokupić).
     
  18. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Jeżeli to problem z samą płytą to jeżeli jakimś cudem udałoby sie zainstalować to będzie chodzić ( chyba, że to przyczyna nie fizyczna a wadliwa wersja )
    Jeżeli nie będzie działać to zareklamuj ją i powinni przysłać Ci nową. BTW gdzie kupiłeś?
     
  19. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Na allegro. Jakiś sklep sprzedawał.Kurcze nie wiem czy wójek który jest obiorcom ma paragon.
     
  20. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Sprawdź jak najszybciej czy to wina płyty czy konsoli/kabla/tv i jeżeli płyty to reklamuj od razu.
     
  21. Domcio28

    Domcio28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wójek w poniedziałek przeszuka swój kosz. A kolega jutro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum