1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z The Crew

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LitheRain90, Grudzień 9, 2014.

  1. LitheRain90

    LitheRain90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od niedawna jestem posiadaczem gry The Crew oraz kilku różnych problemów z nią związanymi .... xbox360 nie rozwiązał jeszcze z tego co wiem tego problemu : Stan usługi Xbox Live co powoduje że niestety nie mogę grać w the crew ... Wiecie może jak naprawić ten błąd i zagrać w the crew ? Gdy właczam grę pojawia mi się to : usługa the crew jest niedostępna lub nastąpiła utrata połączenia. I to właśnie powoduje że nie moge rozpocząć gry .. Macie jakieś pomysły co zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nowaczi89

    nowaczi89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam ten sam problem i nie wiem co zrobić
     
  4. LitheRain90

    LitheRain90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego chyba mam rozw, trzeba odblokować porty lub upnp w routerze ..
     
  5. VVVCRACK

    VVVCRACK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    The Crew , tez czekalem mam rgh najnowsze i lte. (360 FAT arcade 20gb plus dysk 1tb z partycja 600gb na x-a a reszta na pc)(fat32) jestem swiezak nie ogarniam wszystkiego . ale na temat niemoge uruchomic The Crew choc kombinowalem na wszystkie sposoby. niemam xbox live i w tym problem, moze ktos wie jak zrobic zeby pykac w The Crew OFFLINE. prosze priv. Dziekuje.
     
  6. nowaczi89

    nowaczi89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na x360 zrobiłem nowy profil który nie ma golda a xbox a mam tylko podłączonego do neta i gram normalnie .
     
  7. VVVCRACK

    VVVCRACK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    no ten sposob tez znam ale niewiem czy ten moj stary xbox fat arcade ma wogule wi-fi ? jesli ma to musze dokupic karte taki adapter odbiorczy a teraz niemam kasy. albo kabelkiem do routera? jestem maniakiem samochodowek. bo wiem ze wystarczy zwykle polaczenie. ttyle ze tez sie boje zeby mi nie zbanowali konsoli. dzieki za porade. jak mozesz to napisz jak do swiezaka jak mam sprawdzic czy mam wi -fi ?
     
  8. nowaczi89

    nowaczi89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Problem miałem jak z ubi softu kupiłem nagrodę wtedy mi profil padł cały czas mi grę rozłączało
     
  9. nowaczi89

    nowaczi89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kablem Lan podłącz i powinno działać
     
  10. VVVCRACK

    VVVCRACK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    aaa skleroza robilem kiedys zwyklym takim do neta jak do starszych pc chcialem przeslac dane i wogule nie wykrywalo polaczenia
     
  11. nowaczi89

    nowaczi89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    W połączeniach sieciowych na xsie zobacz
     
  12. VVVCRACK

    VVVCRACK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    no spruboje tym LANEM- i wogule to zbieram na xbox one :) dziekuje Ci jak "zaskoczy" to napisze.
     
  13. VVVCRACK

    VVVCRACK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    mykam grid 2 czeka jakby cos priv. i jeszcze raz Ci dziekuje za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum