1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z wgraniem F/w lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez luki28, Luty 13, 2012.

  1. luki28

    luki28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Mam konsole xbox 3600 slim (2010.07.17) z liteon DG-16D4S / 0272 Chciałem do niej wgrać f/w lt 3.0, dvd key mam wydobyłem go po przez adapter w tym poście (chyba że to jakiś inny ale wątpię) Po tych wszystkich operacjach klikam w JF LiteOn Erase i tu klops komunikat "firmware in target buffer is not lite-on" nie można wyczyścić f/w. Wertowałem co się da nawet sprawdzałem jaki mam chip w CD 05=Winbond i nie mam bladego pojęcia co dalej ;/ próbowałem dosflash ale miał problem z wykryciem cd a normalnie w windowsie jest pod tym portem >.<

    Możliwe że coś przeoczyłem coś mi umknęło nie wiem ale będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc :)


    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nie uwaliłeś go przy wierceniu ? Jeżeli nie wierciłeś to zablokowanego napędu raczej nie przerobisz.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Chyba nie wiercił jeszcze nawet, nie klikaj erase tylko wgraj po odblokowaniu napędu przez drill
     
  5. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Zeby odblokowac naped robisz drill w chipie tylko nie na oko!

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. luki28

    luki28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha zapomniałem napisać że napęd posiada już Lt+ 1.1 / albo 1.6 nie pamiętam bo to było dawno, oddałem to pewnemu gościowi, wiec jak to możliwe że on wgrał to bez drill ?? bo na chipie nie było śladu.
    Czyli chodzi wam o ten sposób
     
Wczytywanie...

Poleć forum