1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z Xbox LIVE po przerwie technicznej

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TymonPRO, Czerwiec 18, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TymonPRO

    TymonPRO XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli nie możecie nic ściągnąć z Xbox LIVE Arcade, to nie panikujcie - nie jesteście osamotnieni. Sam przez cały wieczór usiłuję położyć swoje łapki na przygodach Sama i Maksa, ale bezskutecznie. I w sumie byłem na tyle nieświadomy o problemach Microsoftu, że zabrałem się za konfigurowanie VPN-u. Teraz jednak już wiem, że to nie po stronie cenzury leży wina, a sama zainteresowana firma ma tyle do powiedzenia:
    Użytkownicy mogą mieć kłopoty przy korzystaniu z Rynku i/lub robieniu zakupów. Jesteśmy świadomi tego faktu i pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy z cierpliwość.

    [​IMG]

    Nie ma za co. Ale tego wieczoru najwyraźniej już nie pogram w to, co chciałem.

    [via kanał #e3-pl, mój Xbox i Kotaku]

    AKTUALIZACJA: Co prawda LIVE dalej mi sypie błędami podczas nawigacji w NXE, to jednak udało mi się już ściągnąć Sam&Max Save The World. A jak tam u Was?

    Polygamia.pl - Dziennik Gracza - gry, najnowsze informacje, screeny, zwiastuny, recenzje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian s

    Damian s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Ja ostatnio ściągałem V8 i wszystko jest ok.Miałem się właśnie spytać,bo miał być Wolfenstein 3D na na xbl już dawno,a jeszcze go niema.Wie ktoś może czemu go nie ma?.
     
  4. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Damian's trzeba trochę poszukać żeby znaleźć...
     
  5. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    A mi się wczoraj zwiesił Burnout Freeburn online poprostu sie zciął obraz i nic nie reagowało to pomyślałem że konsola sie zamuliła i nadchodzi rrod... a jak odpaliłem ją od nowa to dostałem zapa od tamtego hosta to chyba znaczy że wszystkich z tej gry wywaliło...
     
  6. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    miałem taki sam kod błędu jak $TymonPRO przy aktualizacjii burnout'a
     
  7. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Polecam zerkac tutaj:

    Xbox Live Operations Blog

    Na biezaco informuja o postepie przywrocenia Game Marketplace do 100% sprawnosci jak i bezproblemowego przedluzania kont GOLD, bo z tym tez jest maly problem na ta chwile.
     
  8. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    No ja wczoraj pobierałem sobie jakieś demko i zauważyłem że transfer idzie dużo wolniej niż przed tymi pracami co oni to robili :/ ano i co raz jakieś dc dostaje...
     
  9. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Mi również się to raz pokazało jak chciałem pobrać Wolfenstein 3D.Ale odpukać potem przeszło.:p
     
  10. Damian s

    Damian s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Gdzie tam trza wejść żeby mieć tego wolfensteina 3D?,mam konto na Niemcy.Nigdzie go nie mogę znaleźć :/
     
  11. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    niemcy nie maja wolfensteina ze wzgledu na to ze wybijali by sami siebie-takowe gry sa zakazane w niemczech z tego co kojarze
     
  13. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    ehh czy nie moga dac od czasu do czasu czegos za free na tym XBL ?? jedynie Dash of Destruction . szkoda 400 MP, na kompa jest za darmo hehe
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum