1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemy z Xboxem 360. co 5,10 min zwiecha !!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jonek286, Grudzień 13, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jonek286

    Jonek286 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam mam pewien problem a mianowicie gralem sobie z 2 miechy temu w GTA IV UŻYWANE i sie zacinało.myślałem,ze przez to ze jest uzywana ale tydzień temu dostałem świeżótki pakiet prosto ze sklepu :Halo 3 i Fable 2.
    Gram w Halo 3 i nic super śmiga,po 20 min zaczynam grać w Fable 2 i po 10,15 minutach zwiecha . :mad: patrze na płytce rysa bardzo gleboka.wymienili mi gre mysle :yeye: wkoncu sobie pogram .gram godzine i nagle zwiecha .jeszcze raz włączam i po 20 min znowu zwiecha.biore inne gry i tez zwiecha. niewiem prosiłbym o pomoc.Xboxa mam od pięciu miesięcy.mysle o tym zeby wziac i naprawic bo jest na gwarancji ale trzeba czekac conajmniej miesiac . wielkie dzieki z góry za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Problemy z napędem. Oddawaj go na gwarancję póki możesz takie zwiechy też często zwiastują Rroda więc oddawaj póki możesz.
     
  4. Jonek286

    Jonek286 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    dzieki .a czyli np moge se karte pamięci (bo kupiłem Arcade) zatrzymac i nietrzeba jej czyścić ?
     
  5. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    spróbuj zainstalować gry na dysk, powinno działać ;d
    ale co Ci się zawiesza? tylko gra czy cała konsola?? (podczas zacięcia naciśnij logo xboxa jak się wyświetli menu to znaczy że gra .)
     
  6. Jonek286

    Jonek286 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Cały xbox niemoge go wylonczyc normalnie tylko przyciskiem i dysku nie mam tylko karte.ale planuje kupic dysk
     
  7. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    jak kupisz dysk to spróbuj nagrać, powinno pomóc
     
  8. biedron_acm

    biedron_acm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam taki sam problem w fallout 3 i tylko w tej grze. Konsolke mam jakis tydzien i nie wiem co robic... chyba zapowiada sie wymiana. Ogolnie zwiesza mi sie w jednym miejscu cala konsola ale rowniez mam co jakis czas takie jakby dogrywanie z plytki:/ Nie wiem czy to normalne czy wymieniac. Prosze o pmoc.dzieki
     
  9. Jonek286

    Jonek286 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    noto radze szybko wymieniac bo zrobi ci sie tak jak mi :( w gta IV gralem i sie zacinalo a teraz wszystkie gry sie zacinaja
     
  10. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie kupuj żadnego dysku co mu po dysku jak on chce mieć sprawny sprzęt a nie dysk kupisz i problem zniknie nie zniknie! Będziesz musiał czekać niestety coś za coś.
     
  11. Jonek286

    Jonek286 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    rozumiem a karte pamieci moge se zostawic ?
     
  12. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Wyglada mi na to ze to jest blad pamieci (Ram), w starszych konsolkach (podaj nam date produkcji twojej bo roznie bywa) wystepowal RROD z kodem 0110.
    Ja bym wyslal ja do MS. Sam nic nie zrobisz jak chcesz miec dalej gwarancje.

    P.S. Miesiac od grania kazdemu wychodzi na dobre :p.
     
  13. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Raczej tak. Oni tylko xbox'a zabiorą przyjedzie kurier. Ale zadzwoń jeszcze na ich infolinie.
     
  14. Jonek286

    Jonek286 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    rok produkcji lipiec 2008 ale niewiem gdzie moge znalezc ten rrod powiesz mi
     
  15. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    RROD to jest uszkodzenie konsoli . Ja na twoim miejscu zrobił bym to co piszą inni , wysłał ja do MS . Spróbuj jeszcze usunąć sejwy gier które się zacinają ja miałem taki sam kłopot z fifa 10 i to pomogło
     
  16. Jonek286

    Jonek286 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    niestety nie zadziałało musze dac do naprawy z góry dziekuje wszystkim za pomoc
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum