1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problemz odpaleniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez primerk, Kwiecień 24, 2010.

  1. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem dzisiaj parę gierek na giełdzie ale nie mogę ich odpalić na swoim xboxsie czemu? Normalne starsze gierki chodzą bez problemu. A te żadne nie odpowiadają. tak jak by czytało płytę ale dalej nie wchodzi. Może to być wina oprogramowania?

    pliki systemowe mam z 22.11.2005.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xirtam

    xirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    jeżeli są to oryginalne gierki (bo może kupiłeś piraty, a masz nieprzerobioną konsolę) to powinieneś zaktualizować dashboard. Albo są tak porysowane i tak się dałeś zrobić w jajo że nic nie działa! :p
     
  4. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehh jak masz tak pomagać to pisz gdzieś indziej :D konsola jest przerobiona i gierki zawsze od nich chodziły. Więc i tym razem napewno są dobre zreszta mogła by nie działać 1 a nie wszystkie. Wcześniej chodziły mi gry bez problemu.
     
  5. xirtam

    xirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    piszesz w kategorii dla świeżych więc nie wiem czy masz 20kilka lat i wiesz o czym mówisz czy 10 i totalnie nie masz pojęcia! więc sorki za urażenie :)
     
  6. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem o co chodzi tylko kupiłem x nie dawno i nie wiem czy trzeba go aktualizować czy coś innego. nie moge pisać w normalnych postach bo nie mam 20 postów nabitych.
     
  7. xirtam

    xirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    jaką masz wersje dashboardu? jeżeli 7371 albo niższa to radze ci sobie zainstalowac xbr
    nie bedziesz musiał juz nigdy wiecej bawic się w płyty itd, ściągasz grę i na dysk od konsoli i jazda! dodam że wtedy możesz podłączyć na usb dowolny dysk!!! no i homebrew! emulatory snesa:D fajnie by było jakby przynajmniej był emulator ps1 może może:)
     
  8. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie się sprawdza tą wersje dashboardu? oraz gdzie znaleźć instrukcję instalacji XBR? bo mam memorke i dysk 20gb na czym lepiej zainstalować czy to nie ma różnicy? A i mówisz o dysku na usb czyli jak mam dysk przenośny 120Gb to mogę go zamontować wtedy?
     
  9. xirtam

    xirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    dasha znajdziesz gdzies w informacjach o konsoli na samym dole (poszukaj to nie szkodzi), a co do xbr... to jest to metoda, która wymaga lutowania na płycie głównej i wszystko zależy jaką wersje konsoli posiadasz.
    kosztuje taka usługa 100-150zł. wtedy możesz podłączyć dysk do 2TB do niej, więc twój zew 120GB w pełni się nada.
     
Wczytywanie...

Poleć forum