1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problen z nagraniem bulletstorma

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damiel, Marzec 2, 2011.

  1. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    wlasnie wrociem z serwisu gdzie wgrane mialem Lt+
    stwierdzilem ze nagram sobie Bulletstorma i przetestuje.
    Wypakowany plik przepuściłem przez ABGX (tam wszystko bylo ok)
    a nastepnie nagralem plyte.
    Po wsadzeniu do konsolki gra nie odpala sie tylko wyskakuje komunikat mowiacy ze płyta jest brudna.
    zna ktos jakiekolwiek wytłumaczenie tego błedu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bboo22

    bboo22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi bulletstorm chula ale mam tak przy AC:B wsykakuje mi komunikat że nie czyta płyty :/ i nie wiem czy to przez płyte czy poprostu moja przeróbka nie jest tą najnowszą :/
     
  4. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam LT+, nagrane na verbatinum przy szybkosci x2
    w abgx pokazalo wave10 ale prezciez LT+ nie ma z tym problemu
    wiec juz nie wiem : (
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Masz dash 611?
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Źle się płytka wypaliła, spróbuj jeszcze raz. Jak nie pomoże to możliwe, że laser pada.
     
  7. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ostatnio aktualizowalem bo jak chcialem odpalic bulleta na IX1.6 to wymagał
    a laser byl czyszczony w serwisie i inne gry chodza az milo
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    To pewnie źle wypalona - jaka płyta, prędkość i nagrywarka?
     
  9. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mowilem wyzej
    płyta Verbatim DVD+R DL x8
    predkosc x2-x2.4
    a nagrywarka to nie pamietam ale nagrywala juz wczesniej gry ba X i bylo Ok
    moze zle mam abgx ustawiony
     
  10. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Nagraj i weryfikuj płytkę, może coś nie tak się wypaliło.
     
  11. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Po pierwsze Bulletstorm nie wymaga lt+ bo nie posiada ap2.5, spróbuj jeszcze raz nagrać płytę, dokonaj aktualizacji do najnowszego dasha i musi działać. Sam od wczoraj męczę tą gierkę na mojej arcade z lt i najnowszym dashem - płyta to verbatim wypaloną x4.
    Pozdrawiam
     
  12. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie - musi działać :) Wypalaj jeszcze raz
     
  13. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mogl by ktos dac nastawy ABGX ?
    bo wszedzie sa inaczej z tego co widze
    i czym naggrywacie ? tzn jaki program ?
     
  14. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jakie nastawy..zmień płyte albo nagryware..stawiam na to drugie..ja zmieniłem i nagrywam na najtanszych płytach howks
     
  15. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a no takie ze przeciez abgx ustawiasz chyba
    na tyj nagrywarce i plytach juz duzo nagrywalem na kompie tylko po reinstalce poznikaly mi ustawienia -.-
    a nie bede nagrywarki kupowal bo taniej wyjdzie jak pojde na gielde i kupie za 20 zl gre
     
  16. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeszcze sie wole upewnic
    przy LT+ wystarczy przeleciec iso przez ABGX i nagrac?
    nic nie trzeba dogrywac ani zmieniac ?
     
  17. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    abgx sam dogrywa jeśli jest potrzeba

    ustawienia

    zakładka options: w 1 kolumnie 1,2,3,4 ptaszek, w 2 kolumnie 1,3,5 ptaszek
    zakładka autofix: level 3 i wszystkie ptaszki
    zkaładla misc: splitvid: add if it doesnt exist or isnt valid
    reszta podobno nie ma znaczenia
     
Wczytywanie...

Poleć forum