1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problen z Xboxem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez terebelec, Marzec 10, 2012.

  1. terebelec

    terebelec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć.
    Posiadam starego xboxa 360 (bialy).
    Napęd jak na tej fotce to benq.
    http://microsoft.blognewschannel.com/wp-content/uploads/2007/02/xbox-360-dvd-drive.jpg

    Kupiłem xboxa jakieś 2 lata temu z polsce i był przerobiony.
    Ok rok temu pożyczyłem koledze, który podłączył go do neta i odpalał jakaś gry pod kinecta.
    Konsola zrobiła "jakiś" update i od tamtej pory chodzą mi tylko gry orginalne.
    O konsolach nie mam pojęcia i jestem zielony w tych sprawach.
    Pamiętam, że 1 gierką jaka nie poszła to byla Fable3..
    Dodam jeszcze , że jestem za granicą i nie mam możliwości oddac boxa do naprawy.
    Jest w stanie ktoś wyjaśnic co mam zrobić krok po kroku , żeby mój box znów odtwarzał piraty ?

    Jeżeli napisałem w złym dziale lub takie posty już istnieją to przepraszam.

    Z góry dziękuje.
    Bartek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przerobić od nowa napęd lub kupić xkey lub xdock
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Zamilcz jak sie nie znasz.

    Autor musi oddac xboxa do ponownej przerobki.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ty jesteś głupi czy ślepy?co ma zrobić ma w moim poście a ty tylko off-topic walisz piszą to samo
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz sflashować napęd. Na forum masz poradniki, na spryciarze.pl jest filmik, pokazujący wszystko krok po kroku. Z Benq sprawa jest bardzo prosta. Pewnie nie masz klucza napędu, więc będziesz musiał wyciągnąć. Z tego, co pamiętam dashboard zmieniał jego położenie i nie można było go odczytać w jf, ale za to bez problemu dało się w edytorze heksodecymalnym.
     
  7. terebelec

    terebelec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje Bardzo za podpowiedz. Sprawdze na spryciarze.pl :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum