1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Próbne XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheAro0, Luty 27, 2011.

  1. TheAro0

    TheAro0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Ostatnio kupiłem xboxa i niby mam w nim próbny GOLD na 3 miechy, jeden miesiąc już wykorzystałem i konto przeszło z GOLD na SILVER. I teraz mam problem. Czy mogę jakoś przełączyć z SILVER na GOLD (próbny) na tym samym koncie, zależy mi na nicku i osiągnięciach, czy muszę robić nowe konto z innym nickiem, aby próbny GOLD zadziałał? Jak stworze nowe konto to nie będę mieć osiągnięć, które do tej pory uzyskałem.. Szukałem w ustawieniach konta, ale tam mam tylko do wyboru na rok i na miesiąc płatne.

    Proszę o szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  4. TheAro0

    TheAro0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da się jakoś zrobić, żebym miał na nowym koncie osiągnięcia i znajomych ze starego? ogólnie ustawienia.
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Nie da się. Nowe konto = nowe statystyki bez możliwości migracji ich.
     
  6. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak już taki temat to się zapytam : Czy kody na 1 miech na PL działają ? Bo wiem że przez pewien czas nie działały.
     
  7. TheAro0

    TheAro0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za pomoc !
     
Wczytywanie...

Poleć forum