1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Próbowałem drucikami w ModeB i teraz naped sie nie otwiera :/// Co robić ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez carmamir, Maj 11, 2008.

  1. carmamir

    carmamir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Więc tak pierwsze używałem na zmodowany iXtreme 1.4 pierwszego pina z prawej i ostatniego z lewej od dołu, włączał się niby ModeB ale po wyjechaniu z tacka i powrocie dioda juz nie migala :/, wiec sprobowalem odwrotnej kombinacji ze zwarciem (myślałem że to zła) czyli ostatni z lewej u góry i pierwszy z prawej u dołu, okazało się że to chyba nie to gdyż napęd nie chce się otworzyć już. Otwiera się tylko gdy zewrę te 2 piny :///


    Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić ?? Chce wgrać Xtreme2.4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Próbowałem drucikami w ModeB i teraz naped sie nie otwiera :/// Co robić ?

    spiecia sie nie robi oprocz CK bo najczesciej konczy sie to padnietym hadware

    proboj slaxem... jak sie nie uda wloz do konsoli i sproboj odpalic gre (oryginalna) lub film dvd i zobacz czy dziala jak tak to naped sprawny
     
  4. carmamir

    carmamir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Próbowałem drucikami w ModeB i teraz naped sie nie otwiera :/// Co robić ?

    Tacka się wysuwa tylko jeśli zewre te piny które napisałem, w innym wypadku nie, do dashboard również nie wchodzi...
     
  5. Rezor

    Rezor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema mam podobny problem tacka nie wychodzi, jak ja wysune recznie i wlacze konsole to zasuwa sie sama, wszystko czyta wspaniale itp ale po nacisnieciu przyciusku poprostu sie nie wysuwa. Wydaje mi sie ze to cos na drodze miedzy napedem a przyciskiem jest nie tak. Jesli ktos ma pin-out od napedu pokazujacy ktore kable odpowiedzialne sa za wysuniecie tacki bede wdzieczny (poprostu dorobie przycisk)
     

Poleć forum