1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil i dodatek

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kkekeke, Sierpień 6, 2009.

  1. Kkekeke

    Kkekeke Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    siedze przecierz przed komputerem
    Doszedłem do szóstej strony "... > Online > Sieć (XBL)" i nie znalazłem, więc założyłem nowy temat.
    Mam teraz dysk 20GB i będę kupował 120GB ale potem, więc czy jak teraz sobie kupię 1600 MSP i dodatek, załóżmy, że do GTA4 i będę chciał potem przenieść ten dodatek na ten dysk 120GB to muszę jakoś skopiować czy usunąć z 20GB i ściągnąć. Mianowicie chodzi o to, czy jak na moim profilu ściągnę taki dodatek płacąc za niego to potem będę mógł jak załóżmy zepsuje się dysk to muszę na nowo płacić za dodatek jak będę chciał go pobrać czy za darmo?
    I jak to w końcu jest, bo w tych tematach co dotychczas przeszukałem to nie było dokładnej odpowiedzi.
    Potrzebuje golda do ściągania dodatków?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    za darmo sciagasz juz potem,przenosisz normalnie tzn sciagasz ponownie na nowy dysk


    gold nie jest potrzebny,ale czasami sa znizki dla goldow/to oni maja perwszenstwo gdy silver czeka 2 dni na mozliwosc sciagniecia nowosci
     
  4. Kkekeke

    Kkekeke Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    siedze przecierz przed komputerem
    I mogę ściągać tyle razy ile mi się zepsuje dysk tzn, tyle razy ile mi się zachce?
     
  5. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Tak, na swojej konsoli i profilu możesz ściągać jeden dodatek wielokrotnie.

    ps. Jakim cudem nie masz 20 postów a nie jesteś świeżakiem ?
     
  6. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    Jakimś cudem spada liczba postów miałem 19 a tu ...
     
  7. Kkekeke

    Kkekeke Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    siedze przecierz przed komputerem
    Miałem więcej ale usunięto zapewne parę tematów i mam mniej.
     
  8. przezchlebian

    przezchlebian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    przezchlebie
    A ja mam takie pytanie co do tego tematu czy jak sciagne sobie na przyklad mapki do GoW2 na dysk to na innym profilu niż ten co sciagałem tez bede mogł z nich korzystac
     
  9. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    jak dobrze kojarzę grę ściąga się na konsole a nie na poszczególne profile tzn. będzie dostępny dla wszystkich kont ten dodatek :D
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    dokladnie,na danej konsoli beda dzialac dla wszystkich,na nowej konsoli juz tylko na koncie wlasciciela(chyba ze licencje przeniesiesz)
     
  11. Kkekeke

    Kkekeke Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    siedze przecierz przed komputerem
  12. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Po prostu Na koncie xbl pisze ci pobierz ponownie i możesz nawet 1000razy tak zrobić i zmieniać dyski praktycznie nawet możesz dać kumplowi profil i dać mu do pobrania za darmo to co ty wcześniej pobrałeś tylko blokada regionalna jest do problemem wydatku czyli 6zł :D
     
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok

    tylko co to mu da skoro nie zadziala na jego konsoli-.-?
     
  14. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Xbox.com | System Use - Transferring Content Licenses to a New Console


    psze bardzo ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum