1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil Na Dysku.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kowal964, Styczeń 9, 2010.

  1. kowal964

    kowal964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    .
    Ostatnio kupilem uzywany orginalny dysk 120gb MS na allegro i na dysku byl jeden profil z 34tys G. Niestety nie moge go wlaczyc. Czy istnieje jakas mozliwosc by kozystac z tego profilu i z tych punktow?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. justMaku

    justMaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jakaś konkretna informacja się pokazuje? Możliwe, że profil został zbanowany, więc musiałbyś go odbanować ;P
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    TEż mi się tak wydaje. Dysk pewnie pochodzi ze zbanowanego Xboxa
     
  5. kowal964

    kowal964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    .
    Gdy wybieram ten profil po chwili wyskakuje komunikat:
    "Dane konta w usludze Xbox LIVE sa nieprawidlowe. Uzyj profilu ktory zawiera prawidlowe dane konta lub odzyskaj profil z uslugi Xbox LIVE."
     
  6. justMaku

    justMaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    A masz konsolę podłączoną do internetu?
     
  7. kowal964

    kowal964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    .
  8. justMaku

    justMaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jak dla mnie dwie możliwości: zbanowany profil, bądź właściciel profili zmienił hasło do live, spróbuj z odłączoną konsolą od internetu. Jeżeli nadal nie będzie działać to zbanowany profil, a jak zadziała to tak jak mówiłem - złe hasło do Live'a
     
  9. kowal964

    kowal964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    .
    Po odlaczeniu kabla od internetu profil dziala, leczy gdy podlaczylem ponownie kabel i chcialem go polaczyc z Xb Live to znowu wyskakiwal komunikat i wywalalo mnie automatycznie z tego profilu.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    bo wlasciciel zmienil haslo do niego. i co ci po punktach co na nim sa? do niczego sie nie przydadza przeciez.
     
  11. kowal964

    kowal964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    .
    Dodatki do gier, mapy w wiekszosci sa platne punktami wiec troche by sie przydaly. Zreszta to nie jest temat na ktorym bedziemy sie sprzeczac po co punkty itd.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak ale są płatne z punktów Microsoft a nie z GamerScore
     
  13. kowal964

    kowal964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    .
    Sorry, moje niedopatrzenie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum