1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil na hasło ???

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ogonek97, Styczeń 22, 2011.

  1. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    Witam, czy dało by się zrobić tak zęby jak logowało się do mojego, profilu prosiło o hasło dostępu????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Tak jest to w ustawieniach ochrony rodzicielskiej
     
  4. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    ale mi chodzi o to żeby dostęp do profilu chroniło hasło...
     
  5. raczek12

    raczek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest w ustawieniach profil i szukaj dalej
     
  6. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    ...ok
     
  7. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    niestety... nie mam takiej opcji... morze to od dashboardu zależy....
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?

    Jakie morze? Baltyckie?
     
  9. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Jest to w zabezpieczeniach profilu

    A nad morzem może nie mieszkam
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale to działa jeśli konsola jest podpięta do Xbox Live
     
Wczytywanie...

Poleć forum