1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil na hdd.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kura, Grudzień 18, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Witam Serdecznie

    Mam proste pytanie czy da rade przekopiować profil z konsoli na hdd? Bo chce mieć w razie czego na dysku w kompie. A gram offline więc nie ma możliwości zapisać na xlive.

    Z góry dziękuję za pomoc

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kret1993

    kret1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sztum
    tego z hdd jak dobrze slyszalem nie da sie zgrac na liva ale za to na dysk sie da za pomoca transfer kitu :D
     
  4. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Chodziło mi jak w samej konsoli zrzucić z pamięci wewnętrznej na dysk czy jest w ogóle taka możliwość?

    Bo jak podłączyć hdd do pc to ja wiem :rolleyes:
     
  5. kret1993

    kret1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sztum
    czy oprucz dysku masz karte pamieci??
    jak tak to z niej to kopiujesz?? bo X nie ma pamieci wewnetrznej :D
     
  6. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    No i tu nie masz racji nowe Jaspery Arcade nie mają już kart pamięci tylko właśnie pamięć wewnętrzną.

    Wie ktoś jak to zrobić :)?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum