1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil Offline chce się łączyć z XBL?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ekstraway, Wrzesień 16, 2013.

  1. ekstraway

    ekstraway Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam :)

    Posiadam profil offline nie połączony z XBL. Po najnowszej aktualizacji, logując się na profil offline bez dostępu do internetu wyskakuje błąd nr 80151901 "Nie można podłączyć konsoli do usługi XBox Live..." Wcześniej przy logowaniu się do profili nie połączonych z XBL żaden komunikat się nie pojawiał. Czy można to jakoś wyłączyć?

    Pozdrawiam
    ekstraway
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Spróbuj podłączyć do neta i zobacz co się wtedy stanie, nie powinieneś tak mieć ale różnie to bywa.
     
  4. ekstraway

    ekstraway Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli podłączę konsolę do Internetu, komunikat nie występuje. Bez połączenia - ciągle się pojawia.

    Pozdrawiam
    ekstraway
     
  5. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O w mordkę jeża mam to samo! Ale kliknąłem "nie nie chce teraz sprawdzać połączenia" i pakował się pulpit.
     
  6. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    To ew. przywrócić poprzednią aktualizację. Jesteś zbanowany na xbl?
     
  7. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Pewnie masz ustawione, żeby łączył ci się z live. Skoro nie masz podpiętego neta, to wywala błąd. Masz w poście powyżej, żeby nie sprawdzał połączenia i będzie ok. Poza tym niczym nie ryzykujesz podpinając się pod live, skoro grasz tylko single player :)
     
  8. ekstraway

    ekstraway Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem podpięty pod XBL, ale nie zawsze router jest w zasięgu, dlatego nie ma połączenia i wywala błąd. Wszystko wskazuje na to, że to wina aktualizacji, skoro inni też tak mają. BTW jak wrócić do poprzedniej aktualizacji? :)
     
  9. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Nie słuchaj saju1906. Nie da się cofnąć aktualizacji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum