1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil-osiągnięcia

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Maives8, Wrzesień 2, 2010.

  1. Maives8

    Maives8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem otóż mam profil na ktorym mam osiagniecia z gier forza 3,halo 3 odst, i fifa 10.

    I mam pytanie czy idzie wykasowac osiagniecia z fify10 tak zeby nie bylo pokazane ze tak jakby moj profil nigdy nie grał w fife 10?




    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elkozuczi

    elkozuczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z tego co wiem, nie ma takiej możliwosci
     
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Całość wiem że można, poszczególnych gier nie da rady chyba.
     
  5. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Jeśli nie masz, żadnego achievementa w Fifie to możesz.
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli profil jest offine do da rady nawet jakbyś miał 10G to i tak można je wykasować jesli chcesz to mogę napisać poradnik
     
  7. overlordhell

    overlordhell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Piotrek ELO nie da się, przynajmniej z pozycji konsoli.
     
  8. Maives8

    Maives8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Piotrek to mozesz napisać jak to zrobic?
     
  9. Coriic

    Coriic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie da się tak zrobić
     

Poleć forum