1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil usnięty na kosnoli ale zapisany na kompie jak go przywrócić?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez korni93, Czerwiec 28, 2010.

  1. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam przez przypadek gdy wrzucałem Profil na pena miałem sówj i taki drugi..gdy ten drugi usunąłem nagle zniknoł mi z pena też mój ;/.sęk w tym że programem USBXTAFGUI_v25 skopiowałem profil na kompa przed usunięciem ale nie wiem czy będzie działać i jak go poprawnie przywrócić.Mam go w folderze 00010000 czy moge jakoś savy i inne dane ocalic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    próbuje robić tak
    wrzucam jakiś nowy save z konosli na pena i gd podłączam do kompa widze w jakim jest miejscu i tam wrzucam swój profil i podmieniam jednak profil rzekomo jest uszkodzony.mam pytanie czy można więc uratowac jakoś savy?jakimś programem czy czym kolwiek choc dziwne troche jest to że savy były na dysku i po skasowaniu profilu już ich nie ma;/
     
  4. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    niech ktoś powie czy jest taka możliwość skoro mam profil na kompie?
     
  5. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj programem "modio"
     
  6. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a z kąd go pobrać bo googlowałem i nie mogłem znaleść..i w jaki sposób ma on pomóc?
     
  7. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    program tu: GameTuts - Download Modio

    Ja jak wrzucałem profil z kompa na pena usb programem xtaf, to tez był profil uszkodzony. Dopiero tym programem poszło
     
  8. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok mam tylko powiedz miej więcej co mam zrobić?tym programem wrzucić na pena czy tym pogramem naprawić a na pena wrzucić programem Xplorer USB?:) będę wdzięczny jak pomożesz dam ci dzienkuje i te sprawy :D
     
  9. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wrzuć profil na pena tym programem i tyle.
    Klikasz okrągłe M w lewym górnym rogu ekranu, następnie explore my device. W nowo otwartym oknie wybierasz file, potem open/close device.
    i wrzucasz w ODPOWIENI folder plik z profilem (prawy klawisz myszy i wybierasz inject).
    Powodzenia
     
  10. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzięki ale niestety wrzuciłem i profil uszkodzony.kurde waży norlanie 4mb powinien działać przecież zrzucałem go na kompa dobrego;/..powiedz jeszcze czy nie ma szans na odzyskanie savów,punktów itd ??nie mam liva ale zamierzam mieć choć nie wiem jak mam podłączyć bo w temacie nikt mi nie odpowiedział.Czy gdybym założył live mógłbym go odzyskać/naprawic? i czy da sie to zrobić w trybie Offine?
    pozdrawiam
     
  11. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a wrzucasz go do odpowiedniego katalogu na tym penie ?
     
  12. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  13. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wg mnie powinno być dokładnie tak:
    Content\E0000418484B6E1A\FFFE07D1\00010000\ i tu plik

    Wg. mnie nazwa katalogu w content powinna być dokładnie taka sama jak nazwa pliku profilu.
     
  14. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmm a nie jest ;>..wiesz co.ja spróbuję stworzyć te foldery by wyglądało to tak jak u cb..
     
  15. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    haha dzięki wielkie zrobiłem tak jak powiedziałeś usunełme wszystkie foldery zrobiłem folder o nazwie profilu potem de FFFE...i insect folder.bo wcześniej wrzucałem sam plik bez foldeu teraz wrzuciłem z folderem i odrazu pojawiła sie nazwa profilu.Napisałem to by ktoś z podobnym problemem sobie poradził ..:) dzięki wielkie jeszcze raz
     
  16. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no nie jest bo na fotce jest tak:
    Content\E00001E2484B6E1A\FFFE07D1\00010000\
    a powinno byc:
    Content\E0000418484B6E1A\FFFE07D1\00010000\


    Edit: no to fajnie ze działa.
    PS. Z internetem tez na spokojnie, dokładnie, zrób to o czym gadaliśmy a pewnie zacznie działać :)
     
  17. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok ok ;) a ja właśnie zauważyłem że ten profil taki kulejący trochy ;) już tłumacze czemu
    otóż profil działa mam wyświetlone punkty itd i wchodze w edycje a tam brak obrazka wszystkie punkty na zero itd ale nie zwracam na to uwagi.zmeniam avatar próbuję zapisać i nie moge bo pisze ze muszę podłaczyć urządznie pamięci(profil z pena oczywiście przeniosłem na dysk)no nic zostawiam jak jest właczam gre a tam savy od zera stworzyłem profil w grze i jak wychodze z gry to profil znów jest bez awatara wgl 0 puntów więc wyloguje sie,loguje ponownie i jest ok ale savy nadal nie działają..zresztą nie chodzi mi tylko o savy ale o to że gdy włączam gre profil jest normalny a gdy wychodze to czasami jest bez watara punktów itd..krótko mówiąc jakoś ten profil szwankuje może muszę go zgrać od nowa i reszte usnąć czy coś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum