1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil-Xbox Live

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bocik13, Grudzień 17, 2009.

  1. Bocik13

    Bocik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam
    Mam pytanie pod naszym zdjęciem i opisem po lewej stronie postu jak ktoś jest zalogowany w xbox live to ma pokazany swój profil. i na dole ma gry w jakie ostatnio grał i tu nasuwa sie moje pytanie bo ja mam napisane że mam privat Settings Enabled a jak zrobić żeby nie było tego privat i widziec poprsotu gry :) z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. janasa

    janasa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem o co dokładnie chodzi,ale jeśli masz Private enabled,to daj disabled ,bo enabled znaczy aktywny,a disabled....nieaktywny:) czy pomoże? -> powinno. Szukaj na stronie w ustawieniach,albo w ustawieniach konsoli,nie wiem czy MyGameCard jest aż tak powiaząne z naszym kontem na livie,ale możliwe.
     
  4. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
    Nie jestem pewien, ale może być tak że w czasie robienia tego "obrazka" twoja konsola musi byc podlaczona do neta
     
  5. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz zmienić ustawienia prywatności w ustawieniach profilu na konsoli lub xbox.com. Zmieniasz tak, żeby wszyscy mogli widzieć twoje osiągnięcia, odpalone gry i tak dalej, nie tylko znajomi/nikt.
     
  6. stanko111

    stanko111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podłączę się żeby nie zakładać tematu. Istnieje opcja żeby zmienić profil xbox live na offline? Albo żeby założyć nowy profil offline i przegrać osiągnięcia/zapisy z profilu live?
     
  7. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Chyba się nie da przegrać osiągnięćna na inne konto... Nie wiem, jestem nowy :D
     
  8. bLE!

    bLE! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieplewo CITY :)
    Bocik13 > Kolego, nic nie musisz zmieniać jest to, wydaje mi się, wina serwisu który się tym zajmuje, raz na jakiś czas pojawia sie takie coś o czym pisałeś jednak już za kilkanaście minut jest wszystko w porządku, nic nie musisz zmieniać, gdyż w standardzie masz już wszystko ustawione :)
     
  9. fojtas

    fojtas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    witam mam kilka pytan po pierwsze czy na xbox 360 bez przerobki mozna odtwarzac filmy nagrane z komputera na plyte dvd ?? Jeśli tak to gdy proboje wlączyć film z takiej plyty do wyskakuje mi jakies błąd ze nie mam jakiejś aktualizacji czy coś i ze mam sie zalogowac na xbox live ?? Kolejne to jak sie zalogować na xbox live krok po kroku bym prosił ?? Czy warto robić przeróbke?? Czy po przeróbce trace gwarancje??
     
  10. Bocik13

    Bocik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Serdeczne dzięki Ble już wszystko działa. A co do Ciebie fojtas przeróbki ja nie robie bo jestem multliplayerem więc gdybym miał przeróbke to bym nie mogl w necie grać. A przy zakładaniu konta masz wszystko po kolei co masz zrobić więc tu pomoc nie jest potrzebna :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum