1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profil

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Hesperide, Grudzień 12, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Hesperide

    Hesperide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    witam. mam xboxa bez dysku i nie moge utworzyć profilu. gdybym posiadał pendrive jest mozliwosc zrobienia na nim profilka i pozniej go np przenieść na dysk? ;c nie moge nic zrobić w sumie bez profilu, a raczej bez pamięci. :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    niestety nie musisz zaopatrzyć się w memorkę lub dysk.
    bo pisząc to wnioskuje że to nie jest jasper który ma albo 256MB albo 512MB pamięci wewnętrznej

    :eek:fftopic:
    a dlaczego w sygnaturze masz xbox360 elite jasper ?
     
  4. Hesperide

    Hesperide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Jest to jasper data produkcji 2009-09-24, 12.1 A z tyłu, i wtyk od zasilacza poznaje :d. Chyba ze poprostu nie umiem zrobić by wykryło [?] pamięć. Nie wiem czy elite miały w sobie pamięć..
     
  5. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    z tego co wiem elite nie miały bo w komplecie był dysk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum