1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

profile z grami -pytanie

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Masownik20, Listopad 13, 2015.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Witam
    mam takie pytanie sporo jest profilów z grami chcialem sobie kupic jakaś gre ale pytanie czy jak dostane profil z grą czy mogę ta gre przepisac na swoj profil czy musze za kazdym razemsie logowac na tamten profil zeby pograc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czy musisz się logować czy ustawić konsole domową to pisze chyba na danej aukcji.... Więc nikt tu CI w ciemno nic nie powie.
    Pytaj się sprzedawcy. OD siebie mogę dodać że bierz tylko te profile co można pass zmienić, email zabezpieczający, kod resetujący zabezpieczenia itp. A nie że ziomek Ci da pass zapłacisz za to 120zł czy tam 100zł a za parę dni zmieni Ci pass i będzie miał to gdzieś. No i licz się z tym że ta gra może zniknąć jak jest zakupiona z dziabanej karty, a na allegro to na co drugiej aukcji można to spotkać. No nie oszukujmy się gra kosztuje prawie 300zł a ktoś to goni za 100 parę zł, więc w czym biznes?
    Temat był na forum wałkowany setki razy... Np. tutaj
    http://xboxforum.pl/threads/gry-na-xbox-one-i-xbox-360.149922/page-7#post-1253300
     
  4. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Jak wyżej gry tylko z kont z możliwością zmiany passow inaczej o kant dupy te konta .
     
  5. artoorx007

    artoorx007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2015
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    A skąd mogę się dowiedzieć albo jak sprawdzić czy można zmienić pass

    Wysłane z mojego SM-N910C
     
  6. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    331
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Od sprzedającego trzeba się dowiedzieć czy daje możliwość zmiany paas-ów .
    Wszystkie dane zmienia się przez www
     
  7. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Ok dajmy na to kupuje taki profil ustawiam jako domowy gra przypisuje się do id konsoli,gram na swoim profilu.Co wtedy jak gra zniknie z kupionego profilu z wiadomych przyczyn,czy również z mojego zniknie??? jak to jest??
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak to co się stanie, nie odpalisz gry. Nie tej gry nie masz na swoim koncie... Gra jest tylko na kupionym koncie.
     
  9. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Jak ją przypisze do swojej konsoli ustawiając jako domowa,to też nie odpali?
     
  10. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    331
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, też nie odpali , jeśli gra zostanie usunięta albo ktoś zmieni Ci passy.
    Nie ma znaczenia czy gra jest jako domowa czy nie.
     
  11. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Ok już wszystko wiem,czyli nie warto :)
     
  12. szuldi

    szuldi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konsole domowa ustawia sie w ustawieniach-moj profil i tam jest.Kolega chce mi dac dostep do gry i chce podac mi dane do konta.On ma ustawione konto z gra jako konsola domowa,jak poda mi dane i ja sie zaloguje na to konto by pobrac gre to gdzie ustawia sie ze ma byc logowanie w tle?

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka
     
  13. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Logujesz sie tym kontem przeskakujesz na swoje a tamto działa w tle . Ludzie juz ze 100 tematów o tym jest na forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum